• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ewcik no co Ty Kochana!!! Czasami zdarza sie przy natłoku wiadomości, że sie do wszystkich nie napisze, ale to ze względu na skleroze i ilość postów oraz to że na całe szczęście Twoja ciąża przebiega bez problemów! Buziaczki i nie gniewaj sie :)!!!

Marta śliczny Wojtuś i życzę dużo zdrówka!!!

a ja zaczynam mieć stresa przed piątkową wizytą!!! W piąteczek mam usg i podejrze moją Niunie ale też szyjkę i łożysko. Ciekawe co tam w brzuszku u mnie sie dzieje!

reklama
Ewcik oszalałam.

:-D:-D:-D czemu???

Ewcik no co Ty Kochana!!! Czasami zdarza sie przy natłoku wiadomości, że sie do wszystkich nie napisze, ale to ze względu na skleroze i ilość postów oraz to że na całe szczęście Twoja ciąża przebiega bez problemów! Buziaczki i nie gniewaj sie :)!!!

kochana, ja naprawdę do gniewania to daleko mam, już kiedyś pisałam, że żebym miała się obrazić, to naprawdę potrzeba baaaardzo bardzo mnie wnerwić:-D kochana, &&&&&&&&&& za wizytkę

haa Marta wywołałam Cie, dużo zdrówka dla Wojtusia i buziaki :)

Ewcik Ty małpo nie gadaj głupot tylko pisz, pisz, pisz :-p Ciebie to chyba praca pochłonęła, a w ogóle jak tam? szefowa dalej szaleje?

Wikama spokoooojnie, wizyta będzie jak zwykle cudnym spotkaniem z dzieciaczkiem, a łożysko skoro zaczęło się podnosić to i pewnie dalej wędruje sobie tam gdzie być powinno :)

a ja wylazłam z domuuuu w końcu :-p pojechałam z psiakiem na szczepienie, musiałam ją wcześniej umyć, bo aż wstyd z takim brudasem :-p no i wyciągnęłam męża, bo jak ja prowadzę samochód to mi się macica stawia, a jak grzecznie siedze jako pasażer to jest ok i robi to tylko raz na jakiś czas

Ewcik pms jej minal;-) i @ przylazla...albo cos jej sie trafilo:-D wiem chamskie, ale jakos nie lubie tej Twojej szefowej;-)

hahaha ona już chyba @ nie ma, bo jest tak ok. 50-tki, ale to może menopauza? :-D żarty żartami, może faktycznie przez ostatnie 2 miesiące miała jakiś ciężki czas i problemy, ale każdy z nas je ma, i ja nie wyobrażam sobie, żebym przez własne problemy miała się wyżywać na koleżankach z pracy

Ewcik no niestety nie wszyscy sa tacy...ale przy meno tez hormony szaleja;-) zwlaszcza, ze duzo kobiet nie czuje potrzeby isc i sie wspomagac lekami...a w skrajnych przypadkach to im na mozg pada (psycha siada i swiruja)

Najwazniejsze, ze masz troche spokoju:-)

Izka ja osobiscie uwazam, ze kobiety w ciazy powinny miec zakaz prowadzenia aut...wiem zaraz mnie zlinczuja nasze drajwerki, ale w chwili gdyby dostala skurczy, zaslabla...jest realnym zagrozeniem na drodze.
To samo sadze o staruszkach i 18-tkach za kolkiem.
Pijanym kierowcom zabieralabym dozywotnio prawko i auto, jako potencjalne narzedzie zbrodni...sprzedawala na licytacji i pieniadze przeznaczyla na pomoc rodzinom ofiar idiotow na drodze.

Ostatnia edycja:
reklama
myszka przyznać trzeba, że kobiety w ciąży mają problemy z koncentracją.. co może wpłynąć na zmniejszenie uwagi przy prowadzeniu auta /ja póki co prowadzę, bo nie mam innego wyjścia ;) /

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry