• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Martoos niedenerwuj sie, objawy raz sa raz slabna...a czasem znikaja. To uroki odmiennego stanu;-) nic sie nie da przewidziec i zaplanowac;-).
Jak sie masz denerwowac idz wczesniej do doktora...on zrozumie, a Ty bedziesz spokojniejsza:-)

Martoocha nie denerwuj sie! Jak przeczytałam Twojego posta to od razu przypomniałam sobie siebie w tym okresie!!!Tak jak pisze Myszka objawy raz są a raz ich nie ma. Ja w poprzedniej ciąży objawy miałam cały czas i niestety okazało sie, że mojemu Maluszkowi już nie bije serduszko! W tej ciąży - objawy miałam w kratkę i Lilianka rośnie i obkopuje mi już pęcherz :)! Jak masz sie denerwować to jedz nawet na ip.

Karo będzie dobrze! Może skurcze są coraz częstsze i niedługo już uściskssz swoją Niunie!!!! Daj znać co lekarz powie! Czekamy

Gatto trzymam kciuki aby wszystko sie poukładało! Ciężki czas dla Was, musisz dużo dla siebie robić żeby nie myśleć o samych smutkach! jeszcze wszystko może sie odwrócić i napewno dobrze sie skończy!!!! A jeżeli chodzi o niespanie Gattinki to te trzy miesiące pierwsze tak bywa. I często po nich jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki wszystko zaczyna sie układać!!! Buziaki i trzymam kciuki za Was!!!!

Marcela często takie badania zlecają a nawet i tych nie chcą! Nie ma sensu robić innych bo często niestety pierwszy semestr to czysta selekcja naturalna. Wiem, że brzmi brutalnie i nie ujmuje wcale temu co przeżyłyśmy, ale często jest dodatkowe badania to niepotrzebny dodatkowy koszt i stres! Zrób badania i nie myśl tyle!!!! Wyjazd dobrze powinien Ci zrobić!!! Miłego wypoczynku a my tutaj i tak kciukasy trzymamy za Ciebie!!!

Zapominajko to zostaw te porządkowanie po remoncie i sie kładz! Może weź jakiś apap (bo to możemy, prawda?). A jak ból promieniuje na brzuszek to trzeba na ip podskoczyć czy oby nie jakieś skurczybyki!!!!

Izuś to super że przeziębienie przechodzi!!!! Oby jak najszybciej poszło precz!!!!

Karo jak po prysznicu przeszło to typowe skurcze przepowiadające! Obserwuj się!!!!

Ostatnia edycja:
Martoocha ja tak samo uraz po moich przezyciach i jakos ogolnie nawet tego szpitala unikam gdzie lezalam dwa razy.Wszystkie bedzie dobrze.
Wikama tez mysle ze to skurcze przepowiadajace bo po prysznicu przeszlo ale znowu wrocil twardy brzuch wiec jak tylko M przyjedzie zjemy i jade.Napewno powiedza ze panikuje ze w tym tyg to normalne ale wole sprawdzic

Wikama dzięki za otuchę :) oczywiście wiem, że natura jest brutalna, że w I trym czasami "po prostu" sie tak zdarza ale mimo wszystko myślałam, że może jakieś jeszcze badanie powinnam zrobić, żeby w przyszlości tego uniknąć - chociaż i tak nie ma na to reguły. Muszę być dobrej myśli :)
Martoocha nie marwt się, na pewno wszystko będzie dobrze :) może dzidziuś dał Ci dzisiaj po prostu odpocząć ;-)

karo01
trzymamy &&&&&&&&&

Karo a niech mowia co chca, masz prawo panikowac, a poza tym w tym tyg ciazy to juz moze sie akcja zaczac. Watpie zeby podeszli do tego jak do paniki;-), moze byc ze zostawia Cie na obserwacji bo wola nie ryzykowac, a i kase za ten czas dostaja z ubezpieczenia. Ja bym zostala gdyby zaproponowali, bedziesz czula sie bezpieczniej i pewniej wiedzac ze coby sie nie dzialo masz wszystko na miejscu...wystarczy wcisnac guzik.
Mnie ten kilkudniowy pobyt w szpitalu przy pierwszym porodzie bardzo uspokoil i gdy sie zaczelo nie bylam wystraszona czy zdenerwowana...pelen luz, a to w tym czasie dosc istotne:-)

Karo ohooooo coś zaczyna się dziać, za niedługo wyściskasz swoje maleństwo pewnie :) ajjj ale fajnie :-)

marce_la dobrze, że lekarz daje Ci skierowania na te badania, jestem zdania, że lepiej zrobić więcej niż mniej.. też robiłam te prolaktyny i inne duperele po poronieniu, więc lepiej rób :)

Martus z objawami to różnie, ja rzygnęłam aż cały jeden raz :-p

jezu laski powiedzcie, że też nie macie ochoty gotować ostatnio? jak mam zrobić obiad to aż mam trzęsawkę, nie chce mi się pierońskoooooooo

Izka87 ja bym mogła zrobić i te badania i jeszcze milion kolejnych, żeby tylko później był efekt ;-)
A co do obiadów, to myślałam, że tylko ja mam takie nastawienie ostatnio... może to przesilenie wiosenne ;-)

reklama
Izka nie mam ochoty gotować.
Pocieszam się, że ja w ogóle nie mam ochoty od kilku dni.

Martoocha spokojnie.

Wikama mój ból pleców to raczej od ciężarów, a nie skurcze.
Ja nie przyjmuję do wiadomości, że malutka przed 36 tc wyjdzie!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry