Martoocha nie denerwuj sie! Jak przeczytałam Twojego posta to od razu przypomniałam sobie siebie w tym okresie!!!Tak jak pisze Myszka objawy raz są a raz ich nie ma. Ja w poprzedniej ciąży objawy miałam cały czas i niestety okazało sie, że mojemu Maluszkowi już nie bije serduszko! W tej ciąży - objawy miałam w kratkę i Lilianka rośnie i obkopuje mi już pęcherz

! Jak masz sie denerwować to jedz nawet na ip.
Karo będzie dobrze! Może skurcze są coraz częstsze i niedługo już uściskssz swoją Niunie!!!! Daj znać co lekarz powie! Czekamy
Gatto trzymam kciuki aby wszystko sie poukładało! Ciężki czas dla Was, musisz dużo dla siebie robić żeby nie myśleć o samych smutkach! jeszcze wszystko może sie odwrócić i napewno dobrze sie skończy!!!! A jeżeli chodzi o niespanie Gattinki to te trzy miesiące pierwsze tak bywa. I często po nich jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki wszystko zaczyna sie układać!!! Buziaki i trzymam kciuki za Was!!!!
Marcela często takie badania zlecają a nawet i tych nie chcą! Nie ma sensu robić innych bo często niestety pierwszy semestr to czysta selekcja naturalna. Wiem, że brzmi brutalnie i nie ujmuje wcale temu co przeżyłyśmy, ale często jest dodatkowe badania to niepotrzebny dodatkowy koszt i stres! Zrób badania i nie myśl tyle!!!! Wyjazd dobrze powinien Ci zrobić!!! Miłego wypoczynku a my tutaj i tak kciukasy trzymamy za Ciebie!!!
Zapominajko to zostaw te porządkowanie po remoncie i sie kładz! Może weź jakiś apap (bo to możemy, prawda?). A jak ból promieniuje na brzuszek to trzeba na ip podskoczyć czy oby nie jakieś skurczybyki!!!!
Izuś to super że przeziębienie przechodzi!!!! Oby jak najszybciej poszło precz!!!!
Karo jak po prysznicu przeszło to typowe skurcze przepowiadające! Obserwuj się!!!!