• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ewcik no cos Ty, hormonki Ci chyba buzuja;-)

Martus zdrowka dla Wojtusia i duzo silki dla Ciebie. Wojtus cudny:* buziaki od ciotki;-)

Anila nadal 2w1 widzialam na kwietniowkach.
A wlasnie Karo mamy nowe kwietniowe dzieciaczki po tej stronie:-)
Agus sie rozsypala z blizniaczkami:-)

martooocha czuję się ok, brzuch nieco pobolewa, wizytka next week, więc nie mogę się doczekać :-D
a objawami się nie przejmuj, ja 2 razy wymiotowałam, kilka razy było mi niedobrze i to tyle ;)
myszka hormony nie hormony, ale nikt nie odpowiadał na moje posty, cisza w eterze:-D ale to nieważne, bo ja i tak lubię czytać, co u Was :tak:

Ewcik- te pobolewania brzuszka to pewnie przez to że wszystko rosnie..
U mnie zupełnie inny poziom zaawansowania ciąży.. ale od wczoraj co ok. 2lub 3 godz czuję taki rozciągające coś w dole brzucha..i zawsze szybko mija..nie trwa nigdy dłużej niż 5 min. Tłumaczę sobie,że dzidzia rośnie:-p.

Marta- maluszek-słodziak!

Apropo bliźniaków, to ja miałam nadzieję na parkę..ale jak teraz podczytuję co mają te dziewczyny z bliźniaczymi ciążami to się odechciewa.. ciągle coś

Ostatnia edycja:
reklama
Martoos ciaze blizniacze sa o podwyzszonym ryzyku, mysle ze Tobie pojedyncza w zupelnosci wystarczy;-) z blizniacza Ty bys nam oszalala z niepokoju a my z Toba:*
Postarasz sie o drugie za jakis rok;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry