• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nanu ogromne gratulacje.
Tak a propo przybierania maluszków to mój bije wszelkie rekordy chyba :-D 6 marca na szczepieniu którego nie było ważył 5250 :szok:czyli 2160 w ciągu 7 tygodni. Ale przy tym jest długi bo śpioszki 62 są za krótkie. Wcale się nie martwię tym, córeczka mojej koleżanki ur. 28 listopada przybrała do końca lutego tylko 1,5kg.

reklama
Martuś tak przybiera bo karmiony jest mm, dzieci naturalnie karmione mniej przybierają. Ja pamietam, że z moją koleżankom urodziłyśmy jedna po drugiej. Różnica między Naszymi córeczkami to były tylko trzy dni a jak zobaczyłyśmy sie na szczepieniu po dwóch miesiącach to ja wyszłam w głębokim szoku! Jej córa była prawie o kilogram większa :0!!!! Myślałam, że jest coś z przybieranuem Wiki nie tak albo z moim pokarmem. A później lekarz mi powiedział, że to normalne! Oczywiście jest też możliwe, że jest po prostu duży i wysoki! Ale na takie porównania to jeszcze troszkę za wcześnie :)!

nie nadrobie wszystkiego, bo padam na pysk.. doczytałam tylko, że z Matyldą wszystko dobrze, Nanu gratki!!

Marta super, że Wojtuś tak ładnie przybiera, spory facet już z niego :)

w końcu mogę się rąbnąć na łóżko, mam taki burdel w chałpie, że szok.. przygotowywaliśmy jeden pokoj do malowania i wynosiliśmy wszystko. Jutro mają być farby do odebrania, to może w sobotę wymalujemy i mają przywieźć nowe meble... ehhh chcialabym już porządek..

Cześć

Nanu gratuluję wizyty.

Zapominajko,Myszko,Izka - jak tam zdrowie? Zyczę Wam zdrówka.

Dorcia -Chyba masz to samo co ja. Ja nawet też idę do endo 27:-D.
No to mam nadzieję ,że teraz już będzie dobrze i obie się doczekamy maluszków i to jak najszybciej.

Ewcik - doczytałam,że szefowa trochę odpuściła.To dobrze, przynajmniej masz więcej spokoju. A jak się czujesz po pracy? Jeszcze taka wykończona?

Myszka -kurczę ,zaraziłaś mnie przez ekran tym nałogiem miętówkowym.
Normalnie je młócę jak kombajn Bizon.

Neta a ty Na jakim etapie starankowym jesteś?

Ja im bliżej terminu @ tym bardziej się denerwuje.Już się nastawiłam,że nic z tego,żeby się nie rozczarować.Mój twierdzi ,ze mi piersi urosły ale on tam widzi co chce widzieć;-).

Hej!
Dzisiaj zrobiłam badania a jutro będą wyniki. Mi endo powiedział że jak chcę dzidziusia to tsh trzeba zjeść do jedynki. Tylko najpierw trzeba zrobić biobsję żeby stwierdzić czy wystarczą tabletki czy trzeba ciąć.
Tylko mi szkoda że starania znów mi się przesuną, ale teraz boję się zaczynać.

Fuma- pamiętam jakby to było wczoraj jak ładowałam termometr i czekałam aż zacznie pikać.. wiedziałam,że jak długo nie pika to dobry znak..:tak: Trzymam ogromnie mocno kciuki!

Dorcia-mam nadzieję,ze leki wystarczą i nie trzeba będzie ciąć... dawaj koniecznie znać!

Ostatnia edycja:
Martuś tak przybiera bo karmiony jest mm, dzieci naturalnie karmione mniej przybierają. Ja pamietam, że z moją koleżankom urodziłyśmy jedna po drugiej. Różnica między Naszymi córeczkami to były tylko trzy dni a jak zobaczyłyśmy sie na szczepieniu po dwóch miesiącach to ja wyszłam w głębokim szoku! Jej córa była prawie o kilogram większa :0!!!! Myślałam, że jest coś z przybieranuem Wiki nie tak albo z moim pokarmem. A później lekarz mi powiedział, że to normalne! Oczywiście jest też możliwe, że jest po prostu duży i wysoki! Ale na takie porównania to jeszcze troszkę za wcześnie :)!

Ja doskonale rozumiem, że na mm przybiera więcej ale mała też jest na butelce i to od początku tylko mm a mój jednak miesiąc miał mleczko mieszane.

Fuma a dzięki dzięki, jestem padnięta dzisiaj, ale na szczęście przeziębienie odchodzi w siną dal :-p

a w ogóle dziewczyny moje dziecie pierwszy raz dzisiaj okopało tatuśka :D zawsze jak przykładał rękę to mały przestawał kopać, a dzisiaj dostał kilka kopniaków.. mówie wam aż się popłakałam! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Fuma a dziekuje juz lepiej wg mnie bo nie boli, choc nadal plami.
A jaka Ty masz ladniutka temperaturke&&&&&&&&&&&& ufaj mezowi, bo oni u nas (zwlaszcza w cycuchach) widza szybko roznice.

A u nas juz mleczarnia powoli rusza, jak pocisnelam to nawet nawet tego jak na ten czas.
Oby bardziej tresciwe jak za czasow Tomcia.

Dorcia badzmy dobrej mysli, moze nie bedzie potrzeby ciac:-)

Iza moj nadal tatuska nie kopnie;-) za to licze, ze mu porzadnego pawika pusci w swoim czasie:-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry