• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć Dziewczynki!!!!

Marta w takim razie nic tylko sie cieszyć, że tak pięknie przybiera!!!! Śliczny, duży chłopczyk z Twojego Wojtusia :)!

mam nadzieje, że wszystkie zaciążone czują sie dzisiaj dobrze bo w końcu piątek i trzeba mieć siły na weekend żeby gdzieś z lubym jako ochroniarzem chociaż sie przespacerować!!!! I oczywiście życzę udanego i owocnego weekendu dla staraczek!!!!

Dorcia trzymam kciuki za wyniki!!!!

Fuma kciukasy za tempkę !!!!!!

a ja szykuje sie na wizytę!!!! Buziole Kochane!!!

reklama
Fuma jak tam tempka dzisiaj? :))))
Wikama kciuki za wizytę! Czekamy na wieści!
Dorcia mam nadzieję że wyniki będą ok i uda się wszystko unormowac!&&&
Mnie dziś S obudził jak w reklamie. Pachnaca latte i buziakiem :)
Wczoraj trochę chyba przegielam tym całym dniem na nogach. Dzis dzień domowy i szydełko:)
Muszę wydumac tylko menu na jutro wieczór bo znajomi przychodzą na kolacje.
A wczoraj w ikei zakupilismy komode dla matyldy, blat na nowe biurko dla S. Trochę tez drobiazgów. A dzień wcześniej krzesła. ... w przyszły weekend planujemy przerobki;) będzie miala Matylda 1/3powierzchni sypialni dla siebie. .. jak jeszcze balkon rozkwitnie będzie bosko!

Myszko ja też się niebawem chcę wziąć za spakowanie torby bo chcę ja na wszelki wypadek na święta zabrać... mam więc 2 tygodnie:)
Matylda się nie spieszy więc myślę że się torba nie przyda ale! lepiej niech sobie będzie w aucie.....

reklama
Nanu ja wole sama naszykowac, bo jak mi chlopaki pokompletuja to maly bedzie wygladal jak klown:-D ja swoja torbe mam juz dawno spakowana, a maly potrzebuje ciuszki na wyjscie i do fotki powitalnej;-)
Wloze torbe do nosidla i juz, nie zgubia i niczego niezapomna tak;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry