• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No Myszka ja się nie dziwię że Ty już spakowana:) A mały pewnie że elegancko się musi przygotować:P
ja się śmiałam wczoraj jak mi S zakładał skarpetki - tak śmiesznie niezdarnie:))) jak on Matyldę będzie ubierał?:P

ja bym się nie pakowała gdyby nie wyjazd, jakoś chyba spokojniejsza będę...

reklama
Wikama to kciukasy za wizyte &&&&
Myszka to może jednak ta maść pomogła, skoro już nie boli, kurde a Ty juz 36 tydz :szok:

Nanu dzisiaj dresik i kapciochy i w domu siedzieć!
pakujcie torby, pakujcie bo nie znacie dnia ani godziny :-)

Fuma a kiedy teścik?

a ja dzisiaj nie robie kompletnie NIC, nawet obiadu!! wczoraj mnie tak eM wnerwił, bo dzwoniła jego mama i mówił, że wpadniemy w niedziele na obiad, bo my ostatnio nie gotujemy, tzn mamy obiad jednodaniowy, raz zrobie ja raz Izka.. aaaaaaaaale mi się ciśnienie podniosło, bo ma codziennie obiad jak przyłazi z pracy!! i to kurde wymyślam jeszcze jakieś cuda, żeby zwykłych ziemniaków nie było do obiadu czy coś.. więc dzisiaj strajkuje, ja sobie poradzę, a on skoro taki kucharz wielki to niech obiad robi sobie sam!

a u nas śniegu dzisiaj więcej niż w styczniu chyba było i nadal sypie :/ mieliśmy jechać po farby do pokoju, ale podobno są takie korki, bo tiry wszędzie stoją, że chyba trzeba będzie odpuścić i kupić po weekendzie..

Nanu ja ogolnie wypralam po szpitalu i spakowalam ponownie, czyli jakos od polowy 30 tyg;-)
Moj mlody na biologii ogladal film z porodu...i mowi do mnie Ty wiesz co tam sie bedzie dzialo?? Hahha mowie mu, ze z mojej perspektywy to zdecydowanie lepiej wygladalo;-)
A ten mi na to, ze on nigdy nie bedzie chcial byc przy porodzie;-)

Ja witam sie po sniadanku z herbatka z lisci malin.niedobra jak holera.Dzisiaj jade jeszcze po pilke so skakania do kuzyna,bo kupilam sobie kiedys ale wiadomo na dwoch pokojach malo miejsca bylo i oddakam corce kuzyna i pytam sie jej w srode czy mi jej pozyczy a ona na to ze mi to zadna pilka niepomoze,mam isc do lekarza zeby mi juz te baby wyciagnal bo niedlugo pekne.pomysly 5cio latki.smialismy sie jak niewiem
Gatto jak ten czas leci.Gattinka juz jutro 4tyg

Ostatnia edycja:
Myszko ja też spakowałam różnego rozmiaru ciuszki do szpitala a na wyjście przygotowałam 56. Mały urodził się długi 55cm więc myślałam, że będzie dobre ale było dużo za duże :) zabawnie wyglądał. Tyle to daliśmy radę a jak wróciliśmy mąż pojechał do hurtowni po kilka pajacyków rozmiar 50 :-D
Nanu zapobiegliwa jesteś jak ja. Życzę spokojnych świąt a torba niech czeka na swój czas. Bo teraz to zdecydowanie za wcześnie dla niej.
Karo ja też skakałam na piłce ale jakoś mało mi to pomogło niestety.

Kitka no ja nigdy nieogladam takich filmow, bo i po co? Moja perspektywa lepsza:-D dobrze, ze eM nie bedzie rodzil to mnie to ominie;-)

Karo podobno mycie okien i podlog (tradycyjne) przyspiesza, latanie po schodach testowalam przy Tomku ale czy to cos dalo to nie wiem;-) na pewno pomoglo chodzenie jak juz sie bole zaczely rozkrecac.
A pomysly dzieci...uwielbiam, moglabym sluchac calymi dniami:-) kiedys byl program co 5-6 latki sadza na powazne tematy...lalam po nogach. Szkoda, ze to byla krotka seria i nie rozwineli tematu;-).

Marta ja mam ze 2 kompleciki na 50, ale watpie zeby sie przydaly...jak 3 tyg temu przy pomiarach kosci maly mial ponad 45cm, a roznica w ruchach dzis a 3 tyg temu ogromna.
Teraz jak mu pozytywka na brzuchu sie skonczy i nienaciagne na nowo to jak kopnie to pluszak spada:-D takze sadze, ze podrosl sporawo.

Gattinka miala 51 cm i tez 50 byla za duza:szok: dzieci podkurczaja raczki, nozki i wygladaja jak zabki i jak jeszcze w za duzych ubrankach to smiesznie wygladaja :happy:

Moj kochany mezczyzna przytargal mi dzis do domu pieluchy tetrowe...ja juz sie nie nadaje na zakupy. Dobrze, ze juz wszystko wczesniej pokupowalam bo teraz bym byla w czarnej doopie...a jeszcze czeka mnie cala wyprawa do ikei, jeszcze nie wiem jak to zrobie;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry