• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Heja!!!!! Jestem szczęśliwa bardzooooo!!!! Malutka zdrowa, torbielka tylko jedna została i ma 2 mm! Lilianka waży 640 gram i jak zobaczyłam jej buźkę na usg to sie poryczałam. Jest bardzo podobna do Wikusii jak była mała!!! Łożysko mam na przedniej, bocznej i tylniej ścianie ale jest tak daleko od szyjki, że aż nieprawdopodobne się wydaje, że było na niej jeszcze 4 tygodnie temu :)!!!! Generalnie oprócz jakiegoś dziada który mi wyrósł w szyjce wszystko jest super!!!! Więc w poniedziałek biorę sie za dzwonienie do położnych :)!!! W przyszły wtorek powtarzam toxo w szpitalu zakaźnym a za 2 tygodnie jadę sie nachlać glukozy :)!!!
Sorki, że tak tylko o sobie ale muszę sie zając obiadkiem dla Wiki!
aha!!! Dzięki za kciuki!!!! Jak zawsze niezawodne!!!!

reklama
Wikama tylko sie cieszyc na takie wiesci!!

Ja Gattinki nigdy nie widzialam, bo miala zawsze buzke albo odwrocona, albo zaslonieta. Lekarka sie smiala, ze sie w chowanego bawi.

Myszka kup on-line, u nas jest taka mozliwosc, to u was na pewno!

Dziewczyny ta pogoda mnie zabija...zmeczona jestem, ze spalabym na stojaco...a jak probuje usnac to krece sie i nie moge. M ma to samo...oby do nastepnego tygodnia...podobno ma byc lepiej.

Kitus do zakupow online musze usiasc do pc, a to z moim malutkim terrorysta jest nie mozliwe. Nawet poczty nie odebrac...

Wikama, a nie mowilam ze mala rosnie a lozysko wedruje??;-)
Ciesze sie, ze sie nie pomylilam i gratuluje udanej wizytki:-)

Ostatnia edycja:
image.jpgDziewczynki!!! To moja śliczna Lilianka!!!

Myszko zaczynam posądzać Cię za uprawianie czarów bądź przynajmniej o jasnowidztwo !!!! Ha ha

Izuś brzunio twardnieje, ale myśle, że to normalne na tym etapie ciąży! Ale ból podbrzusza jest już nieco inny!

Dziewczynki dzięki za kciukasy i miłe słowa!!!! :*

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 48
  • image.jpg
    image.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 43
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama