• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Karo Ty już tuż, tuż! U mnie i u koleżanki sprawdziło się, że jak miałyśmy wrażenie,że brzuch się obniżył to równo dwa tygodnie potem rodziłyśmy!
Ewcik też myślę, że to nerka. Musi Ci nieźle dokuczać:-(.
Martoocha mi został tydzień czekania. Damy radę!

reklama
Ewcik zapomnialam jeszcze wlasnie i piciu duzo plynow.To wszystko powinno pomoc.Trzymam kciuki za jutro&&&&&&&
Gaga tak niby juz niedlugo a jednak daleko.Ale po tym jak wrocilismy od lekarza zaczal mnie dol brzucha ciagnac,niewiem czy sobie to juz tylko wyobrazam czy to jakies skurcze przepowiadajace.

Martoocha jak nie wytrzymasz 3 tygodni i w międzyczasie przejdziesz sie raz podejrzeć Maluszka to i tak będziesz dużo bardziej dzielna niż ja. A pewna jestem, że wytrzymasz, chociaż chęć podejrzenia może być silniejsza :)! A powiedz jak tam brzunio, zaokrągla sie troszkę???

Ewcik stosuj sie do zaleceń lekarza! Lekarz nie puści Cię do domu jak widzi, że dzieje sie coś nie tak. Jak ja pojechałam w 18 tc do szpitala to od razu babka sie mnie pytała czy mam jakieś rzeczy na wszelki wypadek! Lekarze boja sie puszczać kobietki do domu w 2 i 3 trymestrze! Jakby zagrażało coś dzidziuni to napewno nie wypuściłaby Ciebie! Więc leż teraz, dużo pij i stosuj leki jak kazała doktorka i oczywiście pisz nam tu na bierząco co i jak!!!! :*

a ja dzisiaj miałam mało robić i cały czas albo jakieś pranie albo zakupy rozpakowuje albo grzebie coś w pokoju Wiki! Teraz polożyłam dupsko i chociaż przez chwilkę poleże !

U mnie jak brzuch szedl w dol to zaraz (nastepne 48h) pojawial sie sladowy glutek czopa i od tego momentu 24h i rodzilam.Karo gdybys poczula ze mala Ci sie wciska lub mocniej gniecie spojenie to od razu lec do szpitala;-)

Brzuszek mam taj jakby bardziej tłusty:-p. Jakbym od miesiąca pączki wpierdzielala:-p.
A jak na razie chudnę na wadze..
Ale i tak na wszelki wypadek już się smaruję kremami + biust i boczki.
Wyglądam po prostu jakbym się troszkę zapuściła:-p

smaruj smaruj!
choć ja smaruję od początku, przytyłam póki co 8,5kg więc nie jakoś strasznie dużo a france rozstępy pod pępkiem i tak mi 2 tyg temu wylazły :(((((

Martoocha to super, że brzunio już widać!!!! A tam wyglądasz jakbyś sie zapuściła! Co za pomysł! To już prawie koniec pierwszego trymestru ciąży!

Nanu mi po Wiki też wylazły, ale te koło pępkowa całkowicie stały sie nie widoczne ok rok po porodzie, tylko te na bokach to dłużej pozostały i teraz też od razu świecą sie ja psu jajca... :/

Mysia to dziś ostatni Twój dzień z magnezem?? Czy jeszcze jutro bierzesz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry