• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Jutro juz nie biore magnezu, a od dwoch dni biore 375 zamiast 450;-) no i po niedzieli piore dywan;-) skurczybyki lekko odczuwalne w dole brzucha i raz z jednej strony raz z drugiej czuje kosc miednicowa;-)
Maly lezy po prawej stronie nogi ma po lewej i glowke na dole tak sobie pozycje na koci grzbiet wybral;-), co jakis czas mi dupinke wypacha:-D

reklama
Teraz to weszłyśmy w gorący okres: Karo, Myszka,Anila dwa wdechy i Ty Zapominajko i Nanu! Także w ciągu najbliższych dwóch miesięcy będzie tutaj nowa śliczna piątka Bobasków!

no całe stado:) Martoocha nie zostawimy Cię!
kurcze ja tak mówię a nie wiem jak to będzie z dzieckiem i z czasem i z organizacją życia.... ehhh

ale jedno obiecuję: będę się starać!

ehh jakoś nie mogę Was doczytać, nie mam weny.. wróciłam, wzięłam się za prasowanie kilku rzeczy dosłownie i zdycham :/ tak mnie bolą plecy, aż po łopatkę..no masakra jakaś, nie wiem już jak leżeć :/ aaaaaaaa...

musze troche się poobijać, bo jutro wybieramy się w rodzinne strony męża, dobrze znane Nanu :-p i wracamy dopiero w piatek wieczorem, wiec musze miec siłę na chodzenie :)

Zapo Ty sie tak nie ciesz mocno, bo masz tylko 10 dni mlodsza ciaze ode mnie :-D i jeszcze mozesz mnie wyprzedzic:-p

Martoos nic sie nie martw, z malym przy cycu a siegne jedna reka do lapka;-) no przeciez nie zostawimy Cie tak samej sobie:* poza tym po cos jest starszy brat i tatus;-)

reklama
Cześć

Nieco mnie tu nie było bo mała depresja mnie dopadła.
Akurat w weekend była rocznica odejścia drugiego aniołka,niewiele wcześniej pierwszego i musiałam się pozbierać.
Do tego jeszcze mi doszło rozczarowanie ,ze się nie udało, no i ta pogoda.
Mój mi kazał nie myśleć o niczym przykrym i się relaksować.
Zainstalował mi jakąś grę, gdzie kot zbiera skarby i kazał grać:)

Faktycznie nieco pomogło,już się ogarnęłam.

Teraz plan jest taki ,ze w kwietniu odpuszczamy dla nabrania sił i zaczynamy znowu w maju.Zakupiłam sobie nowy termometr -microlife.

A co tu się działo? Mogę prosić o streszczenie?;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry