• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a ja się witam i zarazem żegnam :-p

myszka a propo pizzy, wczoraj na wieczór tak się obżarłam, że miałam koszmary, że mnie ktoś chce zabić we własnym domu..obudziłam się cała spocona z pełnym pęcherzem i budziłam Ł, bo bałam się iść siku :-p a co do sikania to jakaś masakra teraz jezuuuu mąż się ze mnie ostatnio na ulicy śmiał, bo prawie biegłam, żeby zdąrzyć do najbliższego wc, bo myślałam że popuszcze :-p

Martus ja jakoś na przełomie 1 i 2 trym miałam kryzysy właśnie ze spaniem, potrafiłam zasnąć dopiero ok 4 ze zmęczenia już, mąż co się budził to ja leżałam gapiąc się w sufit... to była totalna męka :/ siadałam na łóżku i płakałam z bezsilności, że spać nie mogę.. więc jeszcze wszystko przed Tobą :-)

żegnam się laseczki i miłego dnia życzeeeee :*
ide się ciepło ubrać, bo tam pogoda podobno bez szału :/

Heloł;

a co źle ci tam?:P

No coś ty :-D

Zapo jeszcze sie ze mna o to sprzeczalas:-D bo moj termin z OM wypada na 18;-)
A poszlas na maj z Lorelarain;-) czy jakos tak:-)

Bo mi te mądre kalkulatory tak liczyły, myslałam, że mądrzejsze są niż ja.

kurcze..czemu w ciagu dnia zawsze jestem senna..a w nocy spać nie mogę?
Znam ten objaw. Minie, a potem wróci, a potem urodzi się bejbik ;-)

Dzien dobry:-)

Martoos witamy w swiecie ciezarnych:-) tu nic nie ma za duzo logiki:-D
Poczekaj na III trymestr kiedy to nie masz sily nawet lezec, a sen nie chce nadejsc ;-)

Hyhyhyhyhy

Mnie jakieś przeziębienie dopadło i znowu plecy mnie napiiiiiii :dry:

Cześć Kobitki!!!

Martoocha kobitki maja racje! Ta bezsenność to chyba w każdą ciężarną uderza, no i głupie i bardzo realistyczne sny! Mój sie ze mnie śmieje bo ja zasypiam z pilotem w ręku. Mam taką taktykę, że wieczorem sie klasę włàcze tv i udaje, że coś mnie ciekawi i oglądam (wiesz wtedy nie masz w głowie miliarda myśli) i zazwyczaj udaje mi sie zasnąć koło 23 :)!

Fuma głowa do góry! Jeszcze wszystko przed Tobą!!! Daj sobie miesiąc luzu i później znowu do dzieła :)! Będzie dobrze i Ty jeszcze będziesz urządzać pokoje swoim dzieciom!

Zapo to dużo zdrówka i szansy na odpoczynek!!!!

Ewcik daj znać jak sie czujesz i kciuki za wizytkę&&&&&&&&&&&&&!!!

A moja Lili zawsze szaleje mi w brzuchu jak siedzę na toalecie z II :szok:! Kurcze, nieco mnie to krępuje :/!
Dzisiaj depiluje sie więc zejdzie mi z pól dnia :-D i dalej ogarniam pokój Wiki! No nie wiem kiedy ja to skącze! Wszyscy mi mówili, że po co sie rak spiesze, że w maju będzie lepiej bo cieplej ale ja chyba nie dałabym rady sie ruszać:/!

Miłego dzionka!!!!

Ostatnia edycja:
hello :-)

ale miło tak z rana, zamiast w pracy, to z Wam tu popisać :-D
wczoraj znowu się zapędziłam i 3 godziny siedziałam do wieczora i robiłam synusiowi do żłobka taką palmę wiosenną, bo dziś idą marzannę topić i każde dziecko miało jakąś ozdobę wiosenną przynieść-nie chwaląc się, wyszła super ;-)

dzisiaj mam wizyt na 14:15, zawsze są opónienia, więc pewno po 15 wejdę. i może poznam, kto tam zamieszkuje pod serduchem ;-)kciuki jak zawsze mile widziane :-D

fuma pijesz ziółka?

martuś bardzo ładne paznokietki, jak żelowe wyglądają

myszka mi też pazury bardzo szybko rosną, co tydzień muszę obcinać.. ostatnio bardzo mi długie przeszkadzają, wolę krótkie

zapo jam też łysa tu i ówdzie i tak mi najwygodniej :-D

izuś udanego wypoczynku:tak:

wikama co do tych realistycznych snów, to masz absolutną rację-mogę powiedzieć, że to właśnie po snach poznaję, że jestem w ciąży i że wszystko z nią ok :-D ile ja miejsc co noc zwiedzam, ho ho :-D czuję się dziś lepiej, trochę mnie z kolei lewa nerka boleć zaczęła, żeby zbyt monotonnie nie było

co do spania, to ja np. jak się w nocy, o 3 obudzę, bo albo mały woła, albo siusiu idę, to już potem lipa ze spaniem :baffled:

reklama
Ja tuz przed polozeniem wieloryba pije szklanke cieplego mleka...1. Zgaga mija, 2. Szybciej zasypiam,3. Dziec chyba wapnia potrzebuje:-D

No nic trzeba wziac prysznic i na wizyte jechac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry