• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Wikama super :-)))) bardzo sie ciesze i gratuluje udanej wizytki :-) widzisz a tak sie zamartwialas torbielkami i toxo :-)
moj maly tez sie obrocil w noc przed wizytka, zeby doktorkowi pokazac jaki zdolniacha jest ;-)

myszka musiałam, bo mieszkanie kurzem zarastało ;-) poza tym święta idą.. jutro poproszę M by okna umył i łazienkę i będzie git ;-) kochana, rodzina M na pewno by nam pomogła, już swego czasu brat M mowil, ze u niego w pracy jest wolne stanowisko.. tylko minusem jest wlasnie brak znajomości języka :/ zawsze się angielskiego czy francuskiego uczyłam, niemieckiego ni hu hu

wikama no to superowe wieści!!!! a co ładnego kupiłaś? :-D

Ewcik jakimś cudem udało mi sie obkupić męża w pepe jeans i trafiłam na 20% obniżkę, później poszłam do esprint i kupiłam 2 koszulki w cenie 1, i weszłam do guess i kupiłam sobie pokrowiec i taką małą torebkę o 30% taniej! Wiki kupiłam książeczki od Zająca, pióro Top Model i ogólnie dzisiaj miałam zakupowego farta i trafiałam na same promocje :)! Jeden minus w dniu dzisiejszym to : ZARYSOWAŁAM AUTO! Kurde nie dałam rady wykręcić przed słupek na parkingu w centrum handlowym :/! Po prostu słup we mnie wszedł!

Ewcik na miejscu jezyk lapiesz szybciutko, a jak mezowy by mial jeszcze jakas robote no to ogolnie super start. Nawet jak przeszkoda mialby byc kredyt do splacania jeszcze z pl, to my to nie placimy za przelewy w regionie eu;-) o ile sama wprowadzasz dane w maszynie...w okienku juz trzeba zaplacic;-)
Niech by mezowy zarobil nawet te 800-1200 plus rodzinne na dwoje 360, plus elterngeld (jak macierzynski) 300 to starczy Wam spokojnie na zycie i mieszkanie;-)

Martoocha wszystko wskazuje na to, że za kilka tygodni będziesz musiała ruszyć na zakupy! Polecam internetowy sklep 4mums.pl lub w promenadzie na 1 piętrze jest sklep 9fashion. Będziesz szaleć na zakupach, najpierw ciążowych a później dla dzidziusia!

Ewcik nie uciekaj z kraju! Tutaj też może być dobrze!

Myszko i jak bez magnezu? Ja od tygodnia miewam skurcze, co prawda twardnieje mi podbrzusze i jak sie porusze to przechodzi ale mam wtedy takie dziwne uczucie, takiego rozpierania i ciągnięcia jak przy porodzie Wiki i na te odczucia to tak troszkę za wcześnie! Postaram sie wiecej odpoczywać! Ale napisz jak u Ciebie?

wikama no to poszalałaś:-D męża chyba udobruchałaś tymi zakupami dla niego-chyba więc się nie gniewał o auto? :-D kochana, ja nie wierzę, że w tym kraju kiedykolwiek będzie lepiej :/

myszka no kredyt mamy na mieszkanie, ale przecież zawsze można je wynająć i lokator spłaca .. szkoda, ze M tak nie myśli..

reklama
Ewcik ja tez nie wierze w takie cuda...

Wikama a u mnie 2 dni bez magnezu i cisza, maly sie tylko rozpycha;-) skurczy nie czuje, ale lekko miedniczke, pewnie sie powoli szykuje;-)
No to mialas udane zakupy:-) szkoda lakieru, ale sa takie mazaki do aut mozna super i tanio pozbyc sie widocznych rys, potem nawoskowac i juz;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry