• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
to i ja się witamz rana, i o dziwo mamy słoneczko za oknem, ale znowu śniegu dosypało..

Suana, ale super wyniki!! teraz tylko porządnie się zrelaksować i do dzieła.. takie wyjazdy bardzo pomagają, tam piękna pogoda, dużo do oglądania to się nie myśli o codzienności i wszystko łatwiej przychodzi! więc z całego serca życzę powodzenia!! :-)

Zapo może relanium na uspokojenie? :-p:-p

Wikama co Ty wyprawiasz o takiej godzinie? ja nawet nie myślę, żeby zaglądać na forum jak się obudzę w nocy, bo wtedy to bym już na bank się do końca wybudziła i koniec spania by było..

reklama
Dzień dobry!
U nas słońce świeci hurraaa! :)

Wikama super ze lila zdrowa, Gratuluję wizyty! :D

Suana tobie również! Teraz spokojnie i samo zaskoczy:) a wyjazd to bardzo dobry pomysł! :)))

U nas S coś podziebiony wstał ale twardo zarzeka się że będziemy dziś walczyć z przenoszeniem biurka i montażem stołu itp itd
Buziaki!

Ps w załączniku brzuchu z wczoraj :)

Nanu sliczny domek:-)
Moj juz teraz zyje wlasnym zyciem:-D ciagle inny ksztalt, jak maly sie rusza to tak jakby mi sie cos przetaczalo pod skora:-D smiesznie to wyglada i smieszne uczucie;-)

Nanu ja juz naszykowana, pedicure zrobiony dzis z rana ;-) przycinka dzungli z wczoraj zrobiona, bo golenie typowe odpuscilam, zeby czasem jakies infekcji na koniec nie zlapac...wiec maszynka do wlosow polecialam na 1mm:-D jak im bedzie za dlugo to sobie sami dogola;-)
Torba malego gotowa w gondolce, kocyki i reszta tez;-) tylko do mojej torby dorzuce szlafrok i szczotke do wlosow;-).

no to brawo! ja po świętach planuję zacząć akcję pranie i prasowanie ciuszków itp....
teraz tylko po weekendzie ogarnę kilka sztuk do torby którą tak pi razy drzwi spakuję żeby do rodziców zabrać....
nie wiem czy mam już do niej wszystko ale jakoś nie zamierzam się tak spieszyć wuięc się tym nie przejmuje.... a gdyby jednak to S albo rodzice dokupią....
całą akcję zamierzam zacząć na poważniej po świętach:)

Nanu ale piękny brzusio, taki kształtny!! :)

lenka to pogratuluj od nas córci :-) niech zdrowo rośnie malutka!

Myszka to Ty już na gotowo, teraz tylko siedzieć jak na szpilkach :-p

u nas też weekend pracowity, Ł skręca łóżko, bo na materac nadal czekamy ehhh a ja segreguje ubrania, bo oczywiście jest pełno, w których nie chodzimy, ale teraz robie ostrą segregację i nie będę miała znowu sentumentu ich zostawiać :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry