Wikama
Fanka BB :)
Wogóle jakoś od kilku tygodni mam naprawdę fajny okres ciążowy! Zaczynam momentami wierzyć, że ciąża rzeczywiście może być pięknym okresem w życiu kobiety
! Tylko takie drobne typowo ciążowe dolegliwości sie mnie czepiają, ale to normalne w tym stanie! Mężuś o autko sie nie gniewa bo dokładnie zrobie tak jak mówi Myszka, niech tylko zrobi sie cieplej i tej soli na ulicach jak nie będzie to wezmę auto na myjnie i wymyją mi oraz nawoskują i będzie nówka sztuka
! Teraz też nikt by sie nie kapnął gdyby nie fakt że auto mamy srebrne a słup był czerwony :/! Ja nie wiem jak ja w niego trafiłam! Bez kitu coś z tym prowadzeniem auta w czasie ciąży jednak jest! No nic muszę bardziej uważać!
Też pod koniec studiów miałam pomysł żeby wyjechać, ale poznałam mojego męża i zdecydowaliśmy sie zawalczyć najpierw w naszym rodzinnym mieście ale było nam ciężko! Więc przenieśliśmy sie do Warszawy i teraz nie możemy narzekać! Myśle, że każdy wg siebie musi określić własne potrzeby i oczekiwania (nie tylko odnośnie sfery materialnej ale i rodzinnej, kulturowej) i wtedy łatwiej jest odpowiedzieć sobie na pytania jak i gdzie chce sie żyć!
Też pod koniec studiów miałam pomysł żeby wyjechać, ale poznałam mojego męża i zdecydowaliśmy sie zawalczyć najpierw w naszym rodzinnym mieście ale było nam ciężko! Więc przenieśliśmy sie do Warszawy i teraz nie możemy narzekać! Myśle, że każdy wg siebie musi określić własne potrzeby i oczekiwania (nie tylko odnośnie sfery materialnej ale i rodzinnej, kulturowej) i wtedy łatwiej jest odpowiedzieć sobie na pytania jak i gdzie chce sie żyć!