• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ewikewik, Fuma pewnie, że wiosna przyniesie wszystkim niespodzianki:)! Trzeba tylko mocno w to wierzyć i bardzo dużo fizycznie sie z mężusiem pomęczyć!

Martoocha myśle, że dodatkowa wizyta u gina, na podglądzie Maluszka będzie słuszna! Nie wolno Ci sie tak denerwować! Tak jak Ci kiedyś pisałam dla mnie i tak jesteś bohaterkom, bo ja swojego czasu byłam u lekarza dwa razy w tygodniu :)!

A my z mężusiem oglądamy Colombo :)!

reklama
heheheheh:rofl2:.- a może za dużo pijecie?

A ja właśnie zarzygałam kibel i musiałam sprzątać..takich torsji to ja dawno nie miałam.. Bejbalek chyba postanowił o sobie przypomnieć mamie;-). Aż poddrażnił mi się noc i krew poleciała:-D..- ja chyba na prawdę jestem psychicznie chora, że cieszą mnie takie rzeczy :szok::-D.
Kefirkowi- bejbal mówi NIE

Myszko niestety nic sie nierozkrecilo.bylam na zakuoach a teraz poprasowakam i patrze na moj filmik,w miedzy czasie bylo lekkie ciagniecie w dole takir okresowe ale teraz znowu nic.zaraz ide do wanny do cieplej wody moze sie cos rozkreci

reklama
Gaga - bardzo, bardzo mi przykro... Przytulam mocno i życzę ci przede wszystkim siły!

Izka, super, że wczorajsza wizyta udana. Mężczyzna jak się patrzy :)

Myszka, Ty się jeszcze nie szykuj! Daj Paulowi jeszcze z tydzień, niech już chłopak będzie donoszony książkowo ;)

Karo, ty się za to szykuj :))) Trzymam kciuki!

Martocha, może lepiej idź do lekarza, żebyś się przez święta nie denerwowała za bardzo co? I nie czytaj googla, tam tylko złych rzeczy można się naczytać nie potrzebnie. Ja nie wrzucę ci zdjęcia nie okrągłego pęcherzyka zakończonego happy endem, ale powiem Ci, że mój był bardzo okrągły i regularny ostatnio - i co?? Tu nie ma żadnych reguł więc nie ma się co denerwować niepotrzebnie..

Fuma, pochwal się kartkami jak skończysz :)

A ja dostałam @ więc już czekam, kiedy się skończy i do dzieła. I zainspirowana waszą dyskusją ostatnio umówiłam się na woskowanie ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry