Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
No i wtedy my się będziemy śmiały :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no ale coz, sama chcialam

Ja sie nastawiam psychicznie do laserowego usunięcia owłosienia i zrobie sobie to w zimę po urodzeniu Wiki!

hehehe-wyobraziłam to sobie..szczególnie 'świński trucht'![]()

Przeziębiona jestem no i brzuch mi dzisiaj opadł, więc pewnie to dlatego. No ale kuchnia ile można sikać![]()
Dzisiaj mam ostatnie usg, ale jakos sie nie stresuje, dla mnie to tylko formalnosc :-) Na ostatniej wizycie znowu mi sie szyjka skrocila ale gin powiedziala ze i tak jak na mnie to super, troche sie przez to tylko stresuje bo czasem zapominam w jakim jestem stanie i jak mam lepszy dzien i sile to latam po domu i wszystko robie jak przed ciaza...![]()
Izuś, Ewcik kiedy planujecie zakupy Dzidziusiowe? Macie jakieś upatrzone rzeczy, ulubione sklepy?
Dziewczynki co planujecie na Święta? Macie jakieś fajne i szybkie przepisy na ciasta wielkanocne? Mi wpadł w ręce przepis na sernik, bardzo łatwy do zrobienia i będę w tym roku eksperymentować, a co tam!
no i czekamy na wizytę u innego lekarza na 4.04 czy potwierdzi to, co moja ginka o płci powiedziała