• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Iza wyspałam sie, ale Wiki dzisiaj rano tak szalała przed wyjściej do szkoły, że cały czas o niej myślałam :)! Zazdrośnica sie z niej zrobiła... No ale cóż, dużo rozmawiamy więc myśle, że opanujemy to zachowanie! A łóżeczko śliczne! Zrób listę bo ja też tylko ubranka kupowałam co wizytę, a później jak pojechaliśmy po drobiazgi to musieliśmy podzielić na raty bo byśmy zbankrutowali!

Ewcik no tak wy teraz wizyte 4 macie, a jak dużo rzeczy po starszym zostało to rzeczywiście inaczej zakupy bedą u Ciebie wyglądały! A na jaki kolor pokój malujecie? My teraz malujemy na biało, mam nadzieje, że łatwiej będzie zadbać o czystość!

Ona-to-ma jak dawno sie nie odzywałaś! Fajnie, że u Was wszystko dobrze! To Ty termin masz zaraz po Nanu, no to już też niedługo! Kurcze ale teraz dzieciaczków sie posypie, super!!!!

Zapominajko może jeszcze powinnaś kilka razy sobie strzelić zabieg tym laserem? Moja bratowa teraz sobie robiła na łydki i była 6 razy i ani jednego włoska nie ma, a należały do kobiet które mają dość obfite owłosienie. Ja spróbuje, planuje kupić jakąś ofertę na gruponie, tam jest dużo taniej i zobaczę na nogach czy to podziała na mnie czy nie.

Myszka i Karo sie nieodzywają... Co za emocje....

reklama
Witam

Ona to ma fajnie, ze sie odezwalas:-)

Mnie o 1:00 znow dopadly bolesci, chodzenie, prysznic nic nie daly...pojechalismy na ip.
Skurcze do 50... Polozna mnie tak zbadala zeby ja kuzwa slepy osiol przelecial, bolu mi narobila franca...i mowi ze przy kolejnych porodach to macica sobie czesto i dokuczliwie cwiczy...szyjka zamknieta 2-3cm wg niej, a myslalam ze mi ja do macicy wepchnie.
Maly 3200g...i o 6:00 wrocilismy do domu.
M sie sfochowal, a mnie wciaz boli... dali mi czopek buscopanu i chyba zaraz sobie zaaplikuje...
Nocka fatalna.

Dzieki dziewczyny, jakos mi zawsze tak glupio sie odezwac po takiej przerwie :zawstydzona/y:

Hehe myszko ja juz widze siebie jak latam codziennie na ip ze moze to juz :-D

Wikama ja wlasnie mam problem z owlosieniem... pod pepkiem, miedzy piersiami i o zgrozo wokol sutkow... :zawstydzona/y: Do tej pory wstydze sie przed M jak sobie nie powyrywam i myslalam o laserze, ale to chyba jest cholernie drogie...?

za 3 tygodnie odstawiam luteine i wtedy bede juz siedziec jak na szpilkach :D

mi ginka kazała już odstawiać, brałam 4x1, do piątku mam brać 3x1, przyszły tydz 2x1, kolejny 1x1 i tyle.. trochę się zastanawiałam, czy to nie za wcześnie :confused:

I

Ewcik no tak wy teraz wizyte 4 macie, a jak dużo rzeczy po starszym zostało to rzeczywiście inaczej zakupy bedą u Ciebie wyglądały! A na jaki kolor pokój malujecie? My teraz malujemy na biało, mam nadzieje, że łatwiej będzie zadbać o czystość!

.
kochana, pokoju Marcelkowego chyba ruszać farbami nie będę, bo fajnie ma zrobiony, ściany w kolorze Ecru, jedna ściana ecru z takimi szerokimi niebieskimi pasami.. myślałam o malowaniu salono-kuchni /mamy salon połączony z kuchnia ;-)/. Chciałam w Ikea komodę taką sporą kupić plus jakieś gadżety dla malucha, typu przybornik na łóżeczko itd. Musze na pewno ręczniki z kapturkiem pokupować, prześcieradła, pieluchy tetrowe, bo to przy synku dosyć się zużyło..

Mnie o 1:00 znow dopadly bolesci, chodzenie, prysznic nic nie daly...pojechalismy na ip.
Skurcze do 50... Polozna mnie tak zbadala zeby ja kuzwa slepy osiol przelecial, bolu mi narobila franca...i mowi ze przy kolejnych porodach to macica sobie czesto i dokuczliwie cwiczy...szyjka zamknieta 2-3cm wg niej, a myslalam ze mi ja do macicy wepchnie.
Maly 3200g...i o 6:00 wrocilismy do domu.
M sie sfochowal, a mnie wciaz boli... dali mi czopek buscopanu i chyba zaraz sobie zaaplikuje...
Nocka fatalna.

myszka powalają mnie Twoje texty:-Dna IP to Cię już chyba znają, co? hihi a czemu M obrażony?

Myszko współczuję. Ale skurcze konkretne widzę. Weź czopek i odpoczywaj. Trzeba sił nazbierać.

Wikama pewnie masz rację, ale kasy mi żal trochę. Może faktycznie po porodzie jeszcze sobie dokupię zabiegów.

Ewcik to chyba zalezy z jakiego powodu bierze sie luteine, ja przez krotka i do tego skracajaca sie szyjke, mysle ze gdyby nie luteine to juz bym sie rozsypala, a ze od 34t juz bezpieczniej to dlatego mam odstawic wtedy :)

Myszka ojjjj może Ty przed świętami też się rozpakujesz jak już takie grube akcje są :-p

ona to ma ahhh Tobie też już nie dużo zostało, już z górki :)

Ewcik mi gin powiedział, że dupka też już będziemy odstawiać, mam skończyć to opakowanie i nie wiem czy da mi receptę jeszcze na jedno, żeby odstawiać pomału bo chyba tak nagle to nie bardzo.

Ona-to-ma no właśnie już ceny spadły a jeszcze na gruponie warto podpatrzeć oferty (są o 50%). Trzeba tylko to robić jak sie nie opalasz a tak to warto spróbować, taki za bieg robi sie co ok 1 miesiąc a cała seria to w zależności od miasta od 200 do .... I tu w zależności jak sie komu śpieszy ;)! A co Ci głupio - dobrze, że napisałaś bo tęskniłyśmy!

Ewcik ja uwielbiam pasy na ścianach, poszaleje sobie za jakiś czas jak dół będziemy odnawiać :)!

Myszko kurcze to Cię baba potraktowała! Ale przy takich skurczach to oni tak badają żeby ewentualnie przyśpieszyć! Ale dziwie sie że do domu Cię puścili, po takich skurczach to i worek owodniowy może puścić i wody mogą odejść!

No a Karo sie dalej nieodzywa....

Zapo no znaja;-) ale to babsko pierwszy raz tam widzialam. Nie cierpie bab ginkow...maja delikatnosc walca. No dobra nie wszystkie, ale wiekszosc...
A M sie sfochowal, bo juz chyba byl nastawiony ze tata wyjdzie;-) poza tym rano bylo tak zimno, ze mleczarnia w lodziarnie sie zmienila...myslalam ze mi cycki odmarzna.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry