• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
karo kochana, niestety, tak końcówka jest najgorsza, bo trzeba się w mega cierpliwość uzbroić.. przy synku lekarka mówiła, że w 37 tyg urodzę, bo już rozwarcie było, a ja miałam poród 2x wywoływany 9dni po terminie, bo własnych skurczy się nie doczekałam.. więc urodziłam w sumie w 42 tyg. Myślałam, żezwariuję, prawie deprechę zlapałam.. także teraz się nie nastawiam, że urodzę przed terminem, wolę się nie rozczarować

zapominajka moja ginka to cudowana kobieta, masz wrażenie, że u kolezanki jesteś, siedzisz w gabinecie tak długo, na ile czujesz potrzebę.. i jest baaaardzo delikatna

nanu cudny kocyk!!! ja też już mam wizję swojego-cały fioletowy, a na środku kolorowa sowa :tak:

martuś no to &&&&&&& za jutrzejszą wizytkę

izka zazdroszczę przemiany materii :tak:

reklama
Martoos a czemu tak sie obawiasz skanu?? Przeciez nie jest grozny dla Bobo, a dla Ciebie jaka frajda i ulga:-) moj tam podgladany co 2 tyg i juz przestal protestowac i kopac aparature;-). Stres i nerwy sa bardziej szkodliwe;-)
To co czekamy na nowe fociaki:-)
my posprzatalismy, kurze poscierane, kuchnia wychuchana, rodzinka po obiadku, a ja po drzemce;-)

Ewcik to widocznie Twoja jakaś wyjątkowa. Ja miałam okazję być badana przez 3 babki. I tylko 1 z nich zrobiła to normalnie, bez wrażenia, że chce mi macicę wyrwać.

Ja też chodzę do kobitki! I jest naprawde świetna!!! Bardzo delikatna, niesamowicie kompetentna, z naprawde dużą wiedzą! Moją pierwszą ciążę prowadziła też kobitka i też była super, a przy porodzie badał mnie jeden z lekarzy i to był jedyny moment podczas porodu kiedy krzyknełam z bólu! Z koleji w szpitalu przy poronieniu spotkałam dwie lekarki i oprócz tego, że były tak brutalne, że myślałam że u jakiegoś żeźnika jestem to były bardzo chamskie! Myśle, że to raczej zależy od człowieka niż od płci!

Dziewczyny oświećcie mnie proszę jak się wstawia zdjęcie tak ,żeby było widoczne tylko dla zalogowanych?

To Wam dam zdjęcie jakie kartki zrobiłam:-D.

A zresztą ,żadna to tajemnica

baranekodwocony.jpg

Ostatnia edycja:
Fuma super!!!!! :-) a niezalogowani w ogóle zdjęć nie widzą :)

laski a ja z innej beczki, podzielcie się doświadczeniami, Nanu a Ty tabelką ( bo pamiętam, że kiedyś dawałaś ale nie znajdę tego nie ma szans) z ciuszkami, ile czego trzeba mieć, jakie rozmiary, śpiochy, body, pajacyki itp

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry