• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Jeszcze mam i drugiego ,to baranek prototyp był

o taki:

Załączniki

• mały baran 2.jpg
    mały baran 2.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny za miłe słowa odnośnie kocyka:)
własnie wróciłam z SR i chyba biorę się za jaego ciąg dalszy bo coś kiepsko znoszę pozycję przed kompem....

Izka a co do tabeli wyprawkowej - ja wrzucałam tabele z tym, co na daną chwilą miałam na stanie.... potem przestałam liczyć - tyle tego mam.... a jeszcze po świętach przywieziemy torbę wielką...

Fuma przepiekne kartki!!!!!!!!!Uwielbiam takie wlasnorecznie robione ale jakos u mnie to nigdy niewychodzilo,nawet w szkole jak mieslismy cos zrobic to ja nigdy niezabardzo
Nanu kocyk pierwsza klasa:tak:
Zapominajko nie mnie sie nie spieszy,jak mala potrzebuje czasu to go tez dostanie,jesli trzeba bedzie to bede czekac.Ale w ostatnich dniach bardzo duzo ludzi mi mowi ze urodze w prima aprilis,niewiem czy oni jakies przeczucie maja czy co
Wikama tak to prawda probujemy i seksiku,zobaczymy czy cos to da.Ale tak jak napisalam niech wyjdzie kiedy bedzie chciala.Dzisiaj pierwszy raz chyba czuje jak potezny wieloryb,jak ide to widze moj brzuch dwa metry przedemna

Dzień dobry;
ja dziś na nogach od 6. Zostałam bezlitośnie wyrwana ze snu przez potomka.

Karo ja myślę, że 1.04 to taka pozytywnie zakręcona data, więc pewnie dlatego tak sugerują.

Martoocha &&&&

reklama
Cześć Kobitki!!!!
Ostatnio jakaś ogromna senność poranna ogarnia Nasze forum :)!
Ja już po śniadanku, zaraz pranie będę wieszać!

Martoocha kciuki za wizytkę &&&&&&&&&&&!

Ewcik współczuje dolegliwości! Mnie też coś ostatnio dopadają i dzisiaj robię sobie dzień na lekkostrawnym jedzeniu, zrobie tylko surówkę z kapusty kiszonej, i będę poiła sie dużą ilością wody! Dzisiaj przestaje też łykać żelazo więc może i to poprawi mi prace jelit :/!

Myszko, Karo czekamy na wiadomości!

Izuś sorki, że nie napisałam żadnej listy ale uważam, że to sprawa bardzo indywidualna! Teraz jest tyle dostępnych rzeczy na rynku, że naprawde jest w czym wybierać a każda mama lubi co innego (ja np nienawidzę kaftaników, dla mnie podstawa to Body, śpiochy i rampasy)! Rożek czy becik też mam zamiar zastąpić cieńkimi kocykami (bo mała ma sie urodzić w lato i w beciku mi sie zapoci)! Więc co do ciuszków to trzeba sie zastanowić co sie chce i jaka będzie pora roku :)!

Nanu tak sobie myśle, jak uszyjesz kocyk to co Ty z sobą poczniesz? Pewnie jakieś nowe dzieło stworzysz, jakieś plany?

Miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry