Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale piękny!!!
Ewcik mi jakiś czas temu lekarka poleciła jakiś syrop, ale wtedy nie był potrzebny to nazwa wyleciała mi z głowy!!
No piękny. Ale drogi bo 90x76 cm kosztuje jakoś 170 zł
A materiały taniej wychodzą i to znacznie.
A uszyć zamierzam tak: że kupię materiały i je zszyję. W necie są tutoriale, więc myślę, że bez większych problemów dam radę.
Ja do Ikei staram się jeździć w tygodniu. W weekendy nie mam żadnej przyjemności w byciu popychaną, przepychaną. Koszmar. A jak widzę ludzi stojących w kolejce z 1 świeczką to mnie krew zalewa. Bo na spacer to do parku, a nie do sklepu powinni iść.
to teraz czekam na otwarcie tej we wrono dokładnie, nie znam oficjalnej daty otwarcia ale będzie wielka - na stronie IKEA była kamera online z budowy, możecie zobaczyćBędzie obok tej co jest teraz, na bielanach
Zapo a masz maszynę do kcyka? ja już S marudzę że bym chciała bo się wkręciłam, a on że zwariowałam, bo przecież przy dziecku to czasu nie będzie:/ wrr
a ja właśnie wyszydełkowałam pierwszą sowę
Zobacz załącznik 548222
chyba jej obramówkę oczu białą zrobię bo ten czarny chyba za ostry!
kochana, a takie buciki albo czapę z sową trudno się robi??
).