• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
To coś takiego:
koc.jpg

Załączniki

• koc.jpg
    koc.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Myszko udanych zakupów w Ikei! No i kciuki za wizyte! U Nas też w Ikei ludzie nie bardzo patrzą jak lezą! Kurcze ludzie jak na haju chodzą i trzeba strasznie uważać! Ja robię napad na Ikee w przyszłą sobotę! Już mam listę długą na kartkę A4, mąż sie pewnie ucieszy :/!

Izuś uśmiechnij się! Słonko zaczyna nam co raz to częściej świecić! Już niedługo będziemy mogły sobie spacerować! Teraz święta, więc też niesamowicie optymistyczny czas! A jak to wszystko nie pomaga to albo idź do sklepu i kup coś Maluszkowi albo (może to i lepsze na babską deprechę) kupić coś fajnego sobie!!! Ot, taki prezent dla samej siebie z okazji świąt, przecież Zającowi czasami trzeba pomóc!

Ewcik mi jakiś czas temu lekarka poleciła jakiś syrop, ale wtedy nie był potrzebny to nazwa wyleciała mi z głowy! Wiem na 100%, że możemy urzywać czopków glicerynowych, a mi przy Wiki pomagały śliwki suszone i otręby pszenne i żytnie (dosypywałam sobie do jogurtu lub płatków). Ja podejrzewam, że Malutka glówką gdzieś mi naciska na jelita bądź jakiś inny organ pomocny przy utrzymaniu normalnej ilości wypróżnień, no ja po prostu nie wiem kiedy mam sie udać na toaletę :/! Dziwne to jakieś!

Zapo a jak chcesz zrobić taki kocyk!?! Mi sie one podobają, ale są troszkę za grubę, jak na porę roku kiedy mi sie ma Kruszyna urodzić, no i oczywiście cena jest taka, że to gruba przesada! Za to kupiłam jej bandankę z tej firmy i jest super, przymierzała moja zazdrośnica i też sobie zażyczyła. Jest fajna bo zapisana na regulowane zatrzaski, więc dobra będzie naprawde długo, skoro moja 7-latka założyła :)!

Martoocha i jak Twój Bejbik?

No piękny. Ale drogi bo 90x76 cm kosztuje jakoś 170 zł
A materiały taniej wychodzą i to znacznie.

A uszyć zamierzam tak: że kupię materiały i je zszyję. W necie są tutoriale, więc myślę, że bez większych problemów dam radę.

Ja do Ikei staram się jeździć w tygodniu. W weekendy nie mam żadnej przyjemności w byciu popychaną, przepychaną. Koszmar. A jak widzę ludzi stojących w kolejce z 1 świeczką to mnie krew zalewa. Bo na spacer to do parku, a nie do sklepu powinni iść.

no dokładnie, nie znam oficjalnej daty otwarcia ale będzie wielka - na stronie IKEA była kamera online z budowy, możecie zobaczyć:) Będzie obok tej co jest teraz, na bielanach:)

Zapo a masz maszynę do kcyka? ja już S marudzę że bym chciała bo się wkręciłam, a on że zwariowałam, bo przecież przy dziecku to czasu nie będzie:/ wrr

a ja właśnie wyszydełkowałam pierwszą sowę:P

Zobacz załącznik 548222

chyba jej obramówkę oczu białą zrobię bo ten czarny chyba za ostry!

Ewcik mi jakiś czas temu lekarka poleciła jakiś syrop, ale wtedy nie był potrzebny to nazwa wyleciała mi z głowy!!

może Lactulosum???

No piękny. Ale drogi bo 90x76 cm kosztuje jakoś 170 zł
A materiały taniej wychodzą i to znacznie.

A uszyć zamierzam tak: że kupię materiały i je zszyję. W necie są tutoriale, więc myślę, że bez większych problemów dam radę.

Ja do Ikei staram się jeździć w tygodniu. W weekendy nie mam żadnej przyjemności w byciu popychaną, przepychaną. Koszmar. A jak widzę ludzi stojących w kolejce z 1 świeczką to mnie krew zalewa. Bo na spacer to do parku, a nie do sklepu powinni iść.

my pewno tez w tyg pojedziemy:tak: to teraz czekam na otwarcie tej we wro

no dokładnie, nie znam oficjalnej daty otwarcia ale będzie wielka - na stronie IKEA była kamera online z budowy, możecie zobaczyć:) Będzie obok tej co jest teraz, na bielanach:)

Zapo a masz maszynę do kcyka? ja już S marudzę że bym chciała bo się wkręciłam, a on że zwariowałam, bo przecież przy dziecku to czasu nie będzie:/ wrr

a ja właśnie wyszydełkowałam pierwszą sowę:P

Zobacz załącznik 548222

chyba jej obramówkę oczu białą zrobię bo ten czarny chyba za ostry!

świetna sówka:tak: kochana, a takie buciki albo czapę z sową trudno się robi??

martuś?

reklama
U nas wszystko wspaniale:-D
Maluszek bardzo dużo urósł od ostatniej wizyty i fikał , podskakiwał i wiercił się non stop (to ma po tatusiu zdecydowanie:-p).
Ma już 4,5 cm :) Ginek powiedział, że ma za słaby sprzęt aby podejrzeć coś bardziej wnikliwie-więc do większej ilości szczegółów trzeba poczekać do USG genetycznego;-).
Mam jakiegoś mięśniaczka w szyjce, jak bardzo urośnie podczas ciąży będzie wskazanie do cesarki. Ale równie dobrze, może on się schować- one się różnie zachowują..teraz mam stan zapalny- więc to może poddrażniać..No nic- trzeba monitorować go i tyle.
Najważniejsze że bejbalek jest cały i zdrowy:tak:

Dziękuje za kciuki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry