• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
M. kupił mi dopllera- na wyprzedaży był za jakieś 125 zł.
No i siadam i szukam.. i NIC..poszukałam na YT jak to się robi..pochodziłam chwilę i kolejne 5 minut szukam.. i znalazłam bardzo ciche w oddali pum pum pum pum -w szybkim tempie:-D. Fajne uczucie.

Martoocha super, że znalazłaś serduszko, tylko na tym etapie ciąży to czasami długo możesz szukać, więc uzbrój sie w cierpliwość i nie stresuj sie jak przez kilka minut nie będziesz mogła znaleźć!

Ewcik może to i ten syrop! Za żadne skarby nie pamiętam!!!

Iza biduleczko! Coś mi sie wydaje, że Twój humor to ma jakieś drugie dno... Cieszę sie, że już jest Ci lepiej! A co do mojego lenistwa to jak zwykle nic nie wyszło... Wikunia dzisiaj w domku, więc musiałyśmy nadrobić: robienie koralików, granie w planszówki i wiadomo przynajmniej godzinny masaż (to jest stara spryciula- chociaż wstydzi sie przytulania to kombinuje, że ją plecki bolą i sie mizia bez przerwy)! Wiesz co: robiłam obiadek, pranko, piekłam schabik na święta! A jutro mam wizyte na 12 i jak zwykle dzień przed mam stresika, Lilka mniej sie ruszała ale na szczęście przed chwilą kopneła mnie w pępek!

Zapominajko: Mysia chyba sie zapomniała w Ikei lub w kfc przy sałatce ;)! Chociaż nie powiem mogła by napisać, że jest wszystko ok!

Dziewczynki wszystko ok:-) tylko padam na ryjek:-D
Kupilismy materac, poscielowe lniane z jezykami:-D, wanienke z gumowymi progami, lampy nie kupilam typowej ikeowskiej...wzielismy ledy i ramke wrzucimy fajna focie M przykreci ledowe koleczka i bedzie nietypowa lampka jak zrobi to wrzuce focie jak wyglada. Jeszcze sie wystalam zeby kupic biala kielbaske...no i teraz padam na pysia;-)

Martoos super wiesci, a na fotki to poczekamy te 10 dni;-) no i fajna niespodzianke Ci mezus zrobil. Teraz w chwilach zwatpienia pac i doppler i po stresie. Mysle, ze on jest pewniejszy i bardziej realnie czuje ciaze niz Ty:-). W sumie i Tobie zaraz sie szalenstwo udzieli:-)

Nanu sowka z bialymi oczkami wyglada lagodniej;-) masz talent.

Zapo a czym te kocyki sie wyrozniaja?? Bo cena to na pewno 170 za taki malutki...szok.

Izka hormonki robia swoje i jeszcze nie eaz handra wpadnie w odwiedziny;-) musisz znalezc swoj sposob na nia:-)

Ewcik Nanu jakies cos pila na zaparcia, mnie pomagaja jablka. Minimum jedno dziennie jem potrzeba okolo tyg na odkrycie przez organizm regularnosci;-)

Witam wieczornie,
no Myszka sie chyba naprawde zapomniala na tych zakupach
Martoocha super prezent na swieta od meza:tak:
Izka jutro nowy dzien i bedzie napewno lepszy humor:-)
Wikama kciuki za wizyte&&&&&&&&&&&&
A ja pojechalam dzisiaj i kupilam kape ktora chcielismy na korytarz bo mamy ogromny hol a byla mala lampa.Mielismy kupic dopiero w przyszlym miesiacu ale pomyslalam zrobie M niespodzianke i cieszyl sie jak dziecko.I wyglada super.Potem ta z holu powiesilismy do sypialni i trzymalam lamke Mkowi zeby cos widzial i po 5 minutach myslalam ze urodze bo tak brzuch zaczal bolec,chyba od trzymania rak w gorze.Teraz wszystko ok i nic sie niedzieje.Takze czekamy dalej.Milych snow

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry