• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ewik spokoooojnie, skoro tamten wyszedł Ci duuuużo później to nie liczyłabym, że ten wyjdzie 2 dni wcześniej pozytywny :) nie stresuj się.. mi testy w ogóle wychodziły na opak więc w ogóle im nie wierzę :-p
odczekaj spokojnie kilka dni i zrób jeszcze raz, trzymam mocno kciukaski &&&&&

reklama
Izuś wizytuje ok 12, czyli realna godzina to ok 13 :/! Dla mnie walk to remember to nr 1, jeżeli chodzi o takie ckliwe filmiki! Ja też pamiętam pierwszy raz go oglądałam z kolegą i też oboje ryczeliśmy :-D!

kciukam!! :tak:i czekam na fotunie;-)

Ewik-czekaj do za 2 dni- ładnie i posłusznie.. nawet Bój potrzebował 7 dni żeby stworzyć świat.. :tak:. A tu jednak mamy doczynienia z malutkim organizmem, który może zakotwiczyć się w różnym okresie itd..

Co do filmów ckliwych to do pierwszej trójki zaliczam:' Spacer w chmurach'(super romantyk-mniej ckliwy), 'Miasto Aniołów'(ryczałam jak bóbr), oraz Mamuśka (z Susan Sarandon).

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny,

ja tylko z życzeniami - Wesołych i szczęśliwych świąt wielkiej nocy... niech będzie rodzinnie i pięknie :-) bez względu na aurę za oknem (dziś u nas padał snieg)

nie doczytam...
mała daje nam dość mocno popalić bo nie chce jeść z piersi i musimy kombinować by znaleźć sposób by i ona była najedzona i ja wyspana... póki co nie mamy rozwiązania więc chodzę jak zombi bo ściągam pokarm i podaję butelką...

pozdrawiam ciepło!

Martoś wciąż czekam przed gabinetem, a foteczek to dzisiaj nie będzie! Sprawdzamy dzisiaj szyjkę i takie moje zdrowotne odchylenia ;)! Malutka ma prawdziwe ADHD dzisiaj więc usg dla spokoju nie jest mi potrzebne, a jak poczekam kolejny tydzień to Malutka więcej urośnie i sprawi mi większą radochę!

Ona-to-ma, Anila Wam również wszystkiego najlepszego! Spokojnych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych! :*

Myszko super, że wczorajsze zakupy sie udały i też jestem ciekawa efektów pracy męża nad lampką! Jak będzie zrobiona - pochwal sie koniecznie! A kfc i sałatka były? Jak dzisiaj samopoczucie po wczorajszych spacerkach?

Anila, Ona to ma Wam rowniez cudownych, rodzinnych swiat:-)

Wikama no dzis nie do zycia jestem, spie co troche, nie mam sily na nic.
Jutro rossmann otwarty to wywolamy kilka fotek z delfinkow i bedziemy pasowac tlo do lampki;-)
Do wykonczenia lozeczka brakuje stelazu do moskitiery...chyba najkuteczniejsza ochrona przed kotem...cholera dostaje po doopie a i tak chwile potem spi jak nie na wozku, to w wanience albo do lozeczka wlazi...mlody uchylil szuflade z tetra to moj siersciuch potrzebowal 30sekund i juz tam byla...
Wikama jak po wizycie??

Ostatnia edycja:
Ewcik dopiero zauwazylam ze napisalam wczoraj zle chodzilo mi o lampe.
Wikama ty juz napewno po wizycie i co tam gin nowego powiedzial?
Ona gratuluje udanej wizyty.Tobie rowniez zdrowych i spokojnych swiat,Anila tobie rowniez wesolych swiat a z mala napewno sobie poradzicie,zazdroszcze ci ze juz masz mala przy sobie.

Zyczenia wielkanocne bede jutro,bo na swieta nic niemusze robic bo jestesmy zaproszeni,o ile bede jeszcze w domu,ale mysle ze tak.U nas dzisiaj relax na calego,nic nie robimy.Ja siedze troche na laptopku i powrzucalam pare rzeczy na ebay do sprzedania,moze uda mi sie cos jeszcze sprzedac przed porodem a M patrzy na telewizorek.Za sprzatanie sie jutro wejzmiemy

DSC_0165.jpg
Wiec tak taka ramke wybralam, a ledy maja mgliste swiatlo (obwod kola swieci i w srodku koleczko)...juz bym ja robila ale cholernego zdjecia mi brakuje:-D

A tak wyglada zascielone lozeczko...jak przyjdzie stelaz to dojdzie jeszcze moskitiera z kubusiowymi wykonczeniami;-)
DSC_0166.jpg

Załączniki

• DSC_0165.jpg
    DSC_0165.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC_0166.jpg
    DSC_0166.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
śliczny pokoik :)
A ja jednak pokażę Wam wczorajszą fotkę.. jakoś mnie ona bardzo rozczula:tak:.No ale tak jak mówię..kiepsko było widać na tym USG (pęcherzyk nabrał ładnego kształtu;-))
IMG_2561.jpg

Załączniki

• IMG_2561.jpg
    IMG_2561.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 38
Myszka ahh już wszystko gotowe na przyjęcie malucha :-) tylko poodkrywać i go wkładać

Martuś toz to już prawdzowy człowieczek!! :-)

kobietki też Wam chciałam życzyć Spokojnych i Radosnych Świąt :) może już nawet z nowymi skarbami kto wieee :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry