• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
karo nie szarżuj!!!:)'
Myszka super zakupy:) ciekawam tej ramki:)
Martoocha ale Ci mężuś niespodziankęzrobił - super!
Ewcik - ja piłam Lactulosum, brałam też czopki musujące eva q
raz skończyło siępołową lewatywy:/
a raz pomogła hurtowa ilość mandarynek... eh te zaparcia!

reklama
Martoocha napewno obejrze, a film o podobnej tematyce tylko dużo starszy to Walk to remember! Też taki do płakania ;)!

Karo Nanulinka i Myszka mają racje nie przesadzaj!!!

Ja dzisiaj wizytuje przed świątecznie i przed remontowo! Proszę o kciukasy &!!!

Miłego dzionka Piękne!!!

a film o podobnej tematyce tylko dużo starszy to Walk to remember! Też taki do płakania ;)!

heh za każdym razem jak go oglądałam to ryczałam, a pamiętam pierwszy raz z dwoma koleżankami haha o jejuśkuuu ale się ubeczałyśmy :-p i kciukaski!!!! &&& o której wizytujesz?

Martus Twój też chętnie obejrzę, czasem mnie dopada taki humor jak np wczoraj to nic tylko się dobić :-p

a dzisiaj wstałam i co?? znowu śnieg sypie.. miał być deszcz ze śniegiem,a tu sam śnieg i już jakieś 5 cm nowego.. no zrzygać się idzie!!

Witam, ja tylko na chwile,
Wczoraj nie mialam za bardzo czasu zeby sie odezwac. Na wizycie wszystko ok mala wazy 1700 :)
Wikama kciuki za wizyte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Juz pewnie nie bede miala czasu sie odezwac wiec zycze wesolych swiat , aby te swieta przyniosly staraczkom upragnione dwie kreseczki a tym czekajacym na rozpakowanie sliczne zdrowe dzidzie :) Oczywiscie tym ktore jeszcze nie sa na etapie rozpakowania, zycze spokoju i zdrowka :) Ahhh zapomnialabym... i WIOSNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Izuś wizytuje ok 12, czyli realna godzina to ok 13 :/! Dla mnie walk to remember to nr 1, jeżeli chodzi o takie ckliwe filmiki! Ja też pamiętam pierwszy raz go oglądałam z kolegą i też oboje ryczeliśmy :-D!

hello kochane :-)

byłam rano na badankach, bo w przyszłym tyg mam endokrynologa. Przyszła dziś włóczka, więc biorę się za kocyk, juuupii :-D

myszka ale się obkupiłaś ;-)

karo co to za kapa?

M. kupił mi dopllera- na wyprzedaży był za jakieś 125 zł.
No i siadam i szukam.. i NIC..poszukałam na YT jak to się robi..pochodziłam chwilę i kolejne 5 minut szukam.. i znalazłam bardzo ciche w oddali pum pum pum pum -w szybkim tempie:-D. Fajne uczucie.

super, na pewno będziesz spokojniejsza :tak:

Ja dzisiaj wizytuje przed świątecznie i przed remontowo! Proszę o kciukasy &!!!

Miłego dzionka Piękne!!!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& czekamy na wieści!!!

a dzisiaj wstałam i co?? znowu śnieg sypie.. miał być deszcz ze śniegiem,a tu sam śnieg i już jakieś 5 cm nowego.. no zrzygać się idzie!!

u nas teżśnieżyca z rana :szok:

Witam, ja tylko na chwile,
Wczoraj nie mialam za bardzo czasu zeby sie odezwac. Na wizycie wszystko ok mala wazy 1700 :)
Wikama kciuki za wizyte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Juz pewnie nie bede miala czasu sie odezwac wiec zycze wesolych swiat , aby te swieta przyniosly staraczkom upragnione dwie kreseczki a tym czekajacym na rozpakowanie sliczne zdrowe dzidzie :) Oczywiscie tym ktore jeszcze nie sa na etapie rozpakowania, zycze spokoju i zdrowka :) Ahhh zapomnialabym... i WIOSNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

super, że wizytka udana :tak:i również Wesołych i spokojnych świąt :-)

reklama
Hej dziewczyny.
Niewytrzymałam i zatestowałam... 2 dni przed miesiączka. Jeszcze się pocieszam, że w ciąży test dopiero w 6 tygodniu potwierdził ciażę ale... Ech, same wiecie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry