• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Martocha za wizyte kciuki oczywiscie trzymamy&&&&&&&&
Mnie w nocy okropny bol obudzil i juz myslalam ze to skurcze i czekalam na nastepny ale zasnelam wiec niewiem co to bylo.M obudzil mnie telefonem ze kolegi z pracy corka miala termn na 18.04 a dzisiaj w nocy dostala sie do szpitala ale niby jeszcz nierodzi ale maz mnie ppyta czy mnie tez cos bierze bo by razem do szpitala jezdzili i kawke sobie pili bo wybralysmy ten sam szpital.Smialam sie jak niewiem bo M juz caly w nerwach jak uslyszal ze tam cos ruszylo

jeszcze

reklama
Martoos &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte:*My w drodze na wizyte, a potem jakies sniadanko z kawusia i cala wyprawa do ikea;-)Spac nie moglam do 2:30, bo po poludniu spalam do 17:30:-D no i na wizyte o 9:45 zaspalam loooool :-DKaro no to sa faceci jak sam to w strachu, ale jak z kumplem to bohater;-)1.04 fajna data, cale zycie mozna sciemniac biedne dziecko, ze nie ma prezentu;-):-D
A co do pogotowia, z Sara sprawdzali w domu co sie dzieje, wladowali gaze w gacie i zabrali mnie do szpitala/rzezni.

Ostatnia edycja:
Martuś kciukasy &&&&&&

ja czytam czytam i nie mam weny na pisanie, więc dzisiaj wybaczcie, ale nie będę Was zanudzać, bo humor mam nie ten tego :/ chyba potrzebuje słońca, docenienia czy coooooś, bo najchętniej bym przeryczała cały dzień :-(

Myszko udanej wizyty i wyprawy do IKEA - uwielbiam tam jeździć:) a w maju otwierają nam we Wro największą piętrową IKEE w PL:)

karo - czekamy na znak że się ruszyło i zaciskamy kciuki!!!

Wikama - kocyk skończyłam wczoraj o 1 w nocy:P dziś muszę nauczyć się szydełkować sówki i jak zrobię 4szt to naszyję w rogach i będzie finał:) a pomysłó kolejnych mam całe mnóstwo, więc spokojnie! Poza tym po świętach zaczynam akcję pranie i prasowanie dla Matyldy, do tego dojdzie w końcu do ładnej pogody więc i sadzenie kwiatów na balkonie się zacznie.... mam co robić:) tylko czy sił wystarczy?!

Martoocha kciuki za wizytkęi miłego podglądania szkraba!!!

Mnie Matylda mam wrażenie od wczoraj postanowiła brzuch przełożyć na plecy, szaleństwo jakieś!!!! prawie bez przerw!!!
szok!

S w pracy, pranie wstawiłam, śniadanie zjedzone, dopijam kawkę, potem prysznic, ogarnę na szybko mieszkanko i zaczynam walkęz sowami:D

Iza ubierz doopke i idz kupic jakis drobiazg dla malucha, od razu humor sie poprawi. Ja chodzilam chociaz, zeby ogladac i juz mialam banana;-)

Martoos ja nie lubie ikei, bo potrzebuje caly dzien (jak teraz) zawsze pelno ludu i ci tu to patrza najdalej przed siebie....na czubek nosa, wiec zawsze mi sie obrywa wozkami. Jedyny plus wejde do jedynygo u nas kfc;-) uwielbiam ich salatke:-D

reklama
witam się :-) ja dzisiaj znowu cierpię, nerka daje popalić :confused2: po południu muszę do spowiedzi iść, mam nadzieję, że do tego czasu ból przejdzie.. no spę już wzięłam

wikama no mnie też wkurzają te zaparcia, staram się jeść dużo warzyw i owoców, pić dużo muszę przez wzgląd na nerki.. ale coś lepiej nie jest :no:

izuś zgadzam się z Wikamą, że listy wyprawkowe są bardzo indywidualne. jeśli np chodzi o rożek, to ja nie polecam, lepszy jest zwykły kocyk.. rożki są teraz z takim usztywnieniem, że nie czujesz, jak sie dzidziol układa.. znam przypadek, że mama w nocyk nosiła dziecko, nie czuła, że dół rożka się odpiął i Maluch wypadł na podłoge.. na szczęście nic mu się nie stało

nanu serio piszesz z tą Ikeą we wro? bo planujemy jechać, myślałam o katowicach, bo tam większa niże we wroc, ale skoro mają większą otworzyć...ona też na bielanach będzie?

zapo co to kocyk la millou???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry