• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej Kochane,
Nie odzywa sie bo nastąpiła zmiana planow, zamiast na standardową wizytę o 8.30 zgłosiłam sie na porodowke o 8.00, bo o 5.30 bóle sie zaczęły. Od 29.02 od 12.19 Piotrus jest z Nami. Wybrał sobie datę ;) wiecznie młody ;) Dzieki za modlitwy i wsparcie duchowe.

Galwaygirl gratuluję serdecznie! Ściskam i przesyłam Wam całuski:-)

Gatto tak, zacznę chyba zaraz po wizycie po oczekiwanym od lekarza słowie: "można" :tak: Ja dodatkowo mam macicę dwurożną i zbieram informacje na temat tej wady. Z tego co lekarz mówił, z zajściem bywają problemy, czasami z donoszeniem ciąży. Ja zaszłam, a ciąża obumarła z nieznanych mi przyczyn :-( Prawdopodobnie z powodu wady macicy, ale w szpitalu tego nie usłyszałam...a ze znalazłam już duuużo pozytywnych "duszków" z tą wadą które urodziły zdrowe dzieci - jestem pozytywnie nastawiona :tak:

Gatto tak, zacznę chyba zaraz po wizycie po oczekiwanym od lekarza słowie: "można" :tak: Ja dodatkowo mam macicę dwurożną i zbieram informacje na temat tej wady. Z tego co lekarz mówił, z zajściem bywają problemy, czasami z donoszeniem ciąży. Ja zaszłam, a ciąża obumarła z nieznanych mi przyczyn :-( Prawdopodobnie z powodu wady macicy, ale w szpitalu tego nie usłyszałam...a ze znalazłam już duuużo pozytywnych "duszków" z tą wadą które urodziły zdrowe dzieci - jestem pozytywnie nastawiona :tak:

Ach! rozumiem. Nic, tylko powodzenia Ci zyczyc!!! Wydaje mi sie, ze moja kolezanka to ma i w maju rodzi. Jak na razie wszystko ksiazkowo u niej przebiega. Na dodatek ma endometrioze i cyste na jajniku. Wiec da sie!!

OMG!!!! GRATULACJE!! Bardzo się ceszę,że wszystko w porządku ;-). Będziesz wyprawiać mu urodziny 28 i na pewno się nie obrazi.. ale fajnie :rofl2:. I jak było? trudno/łatwizna? poka fotę!

Galwaygirl, gratuluje z całego serca! Ale Ci szybko poszło, jak fajnie....:-)

I nie marudź kochana na ten 29 bo ja też jestem z tego dnia tylko miesiąc inny :crazy:

Buziaki!

P.S
Daj znać jeszcze, czy dzidziuś duży (tzn. ponad 4 kg ;-))

Ostatnia edycja:
hej Kochane,
Nie odzywa sie bo nastąpiła zmiana planow, zamiast na standardową wizytę o 8.30 zgłosiłam sie na porodowke o 8.00, bo o 5.30 bóle sie zaczęły. Od 29.02 od 12.19 Piotrus jest z Nami. Wybrał sobie datę ;) wiecznie młody ;) Dzieki za modlitwy i wsparcie duchowe.
gratulacje dla szczęsliwych rodziców:):)
tą datą sie nie przejmuj :):) kuzynki synek ma już 2 lata :-D a normalnie to sobie policzcie ile ma

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry