Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hej Kochane,
Nie odzywa sie bo nastąpiła zmiana planow, zamiast na standardową wizytę o 8.30 zgłosiłam sie na porodowke o 8.00, bo o 5.30 bóle sie zaczęły. Od 29.02 od 12.19 Piotrus jest z Nami. Wybrał sobie datęwiecznie młody
Dzieki za modlitwy i wsparcie duchowe.
Ja dodatkowo mam macicę dwurożną i zbieram informacje na temat tej wady. Z tego co lekarz mówił, z zajściem bywają problemy, czasami z donoszeniem ciąży. Ja zaszłam, a ciąża obumarła z nieznanych mi przyczyn :-( Prawdopodobnie z powodu wady macicy, ale w szpitalu tego nie usłyszałam...a ze znalazłam już duuużo pozytywnych "duszków" z tą wadą które urodziły zdrowe dzieci - jestem pozytywnie nastawiona 
Gatto tak, zacznę chyba zaraz po wizycie po oczekiwanym od lekarza słowie: "można"Ja dodatkowo mam macicę dwurożną i zbieram informacje na temat tej wady. Z tego co lekarz mówił, z zajściem bywają problemy, czasami z donoszeniem ciąży. Ja zaszłam, a ciąża obumarła z nieznanych mi przyczyn :-( Prawdopodobnie z powodu wady macicy, ale w szpitalu tego nie usłyszałam...a ze znalazłam już duuużo pozytywnych "duszków" z tą wadą które urodziły zdrowe dzieci - jestem pozytywnie nastawiona
![]()
gratulacje dla szczęsliwych rodzicówhej Kochane,
Nie odzywa sie bo nastąpiła zmiana planow, zamiast na standardową wizytę o 8.30 zgłosiłam sie na porodowke o 8.00, bo o 5.30 bóle sie zaczęły. Od 29.02 od 12.19 Piotrus jest z Nami. Wybrał sobie datęwiecznie młody
Dzieki za modlitwy i wsparcie duchowe.
a normalnie to sobie policzcie ile ma
gratulacje data extra