• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Kaso ja jeszcze nic nie wiem, 8 marca idę do lekarki która pobierała mi cytologię..przez telefon nic mi pielęgniarka nie powiedziała, oprócz tego ze gdyby było coś bardzo poważnego to oni by do mnie zadzwonili. Czekam więc..a powtórna cytologia pewnie po wyleczeniu tego zapalenia. Co do zagnieżdżenia się zarodka..teraz za bardzo się nie staram:zawstydzona/y: więc nie wiem czy stan zapalny ma jakiś wpływ. Oby nie!!!
Danutaski no chociaż jedno słowo!!!! że urlop, że wyjazd...chyba że spisz caluteńki dzień i caluteńką noc..

No powiem Wam Kochane, że też jestem zdziwiona że tu taka cisza. A tak fajnie i miło się Was czyta :-D

No i apropos Danutaski, mam nadzieję że nic złego się z nią nie dzieje. Choć myślę po cichu, że albo z jakiegoś względu nie ma dostępu do netu albo wyjechała, albo....leży w szpitalu bo tam muszą o nią bardzo dbać :-)

Danutaski, jesteśmy z Tobą i czekamy na Ciebie , buziulki! Trzymaj siebie i swojego kropka ! :happy:

no i co ? jak testowanie?
ja dziś cały wieczór sama w domu ;/ Wszystkie kumpele z niemowlakami siedzą na grzędzie..a ja nie mam z kim się napić..pobawić.. :baffled:

reklama
dziewczyny, chyba to słońce za oknem powoduje że dziewczyny więcej czasu spedzają na zewnątrz niż przed komputerem ;)

Ja za dwa tygodnie robie teścik i oby były 2 kreseczki :-)

Pisałam Wam kiedyś o mojej bratowej która miała krwiaka. Miała w piątek USG kontrolne i na szczęśie krwiak się wchłonął !!!!

Spokojnej niedzieli...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry