• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
KRUSZKA HURRRAA!!!!!!! Przesyłam gratulacje, buziaki i moc uścisków !!! Teraz dbaj bardzo o siebie !!
Kurcze nawet nie wiesz jak się cieszę !!! :-) I wyobrażam sobie Twoją radość!! Mam z Tobą specjalne wspomnienia, bo jak przyszłam na to forum, to pierwszy swój raz testowałam razem z Tobą !!
Ani@k wspomnienia jeszcze nie raz wrócą, nie znaczy to wcale że jesteś słaba. Dobrze że się "obczytałaś", przynajmniej wiesz że lekarz nie będzie cię mógł zbyć półsłowkami i wszystkiego się dowiesz.
Gatto no jakbym taką różnicę w cenie miała to też bym betę robiła. U mnie test ciążowy ok.6zł, a beta 40zł, zatem trzy badania jakie wykonałam dają już sporą różnicę 18/120zł.
A pierwszy trymestr nie u każdego jest trudny. Ja tak w sumie marudzę bo pomarudzić trzeba, ale z drugiej strony to przyznać muszę że się modliłam żeby czuć się źle w tej ciąży, bo (podobno) im mocniejsze objawy tym silniejsza ciąża no i mam czego sobie wymarzyłam :-D.
Kochająca_mama30 dzidzia która nam przyjdzie na świat jest warta każdego poświęcenia. Mnie mdłości trzymają cały dzień, czasami nawet w nocy się budzę bo źle się czuję, ale czytałam że od 11 tygodnia objawy mogą powoli zanikać zatem jestem pełna nadziei że na dniach poczuję się lepiej.

KOCHANE DZIEWCZYNKI NO TO PRZESYŁAM FLUIDKI ~~~~ więc te które mogą, działajcie z swoimi M i uprawiajcie gimnastykę co by też drugą kreseczkę zobaczyć!! Kochane tak bym chciała żeby każda z Was zobaczyła swoją wymarzoną, wyczekaną drugą kreseczkę!! Niech Kruszka zapoczątkuje nam marzec ładnymi dwiema kreseczkami i dawać następne !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Kruszka gratulacje!!!! Zycze Ci, aby sie fasolka ladnie rozwijala!!!

Danutaski to faktycznie wcale sie nie dziwie, ze robilas test. Czemu te cholery tu sa takie drogie???? W kazdym razie marudz sobie, marudz, masz do tego prawo, wytwarzaj progesteron i wypoczywaj, coby dzidzia rosla zdrowo!!

Buziaki dla wszystkich, a ja lapie te fluidy :tak:

Kruszka kochana bardzo sie ciesze i strasznie Ci gratuluję;) tak czekałam na takie wieści (jeszcze Loppo &&&&&&;) spokojnych 9 miesięcy Ci zycze i sobie zresztą też hihi;) ale wspaniała wiadomość i od raxzu świat stajre się piękniejszy;););) buziaczki kochane dla Was wszystkich oby było nas coraz więcej;););)
Danatuski na kiedy masz termin??? bo mimo ze Was podczytuje to gdzies musiałam przeoczyć;););)
p.s. u nas wszystko dobrze w środę wizyta u gin takze nerwy są, ale będzie dobrze.... przesyłam uściski dla wszystkich świezutkich mam i tych starajacych się miłego dnia dziewczynki;););)

dziewczyny dzięki że trzymacie za moje staranka ;)

danutaskisuper ze się odezwałąś!!! Już zaczynałyśmy martwić się o Ciebie. A co do mojej pracy to rzeczywiście sytuacja nie wygląda najlepiej. Napisałam do PIP o poradrę prawną. Czekam na ich odpowiez. Zobaczymy co będzie, ale jestem tak zdesperowana, że nie wiem czy nie zgłoszę sprawy do sądu pracy.
Mój mąż czeka nawyniki badań. Ja moje wyniki konsultowałam wstępnie z moją endokrynolog. Powiedziała, żebym zwiększyła dawkę Euthyroxu, a jak tylko zobaczę dwie kreski na teście ciążowym, to mam zwiększyć dawkę o kolejne 30%. Czekam jeszcze na wynik 17OHCS i wówczas bedę gotowa na pełną konsultacje ;)
Moja bratowa jest w 10 lub 11 tygodniu ciąży. Oby jej ciąża przebiegała prawidłowo....

danutaski odzywaj się cześciej w miarę możliwości i czekamy na wieści po wizycie u gin.

kruszka rewelacja!!!! Zobaczyć dwie kreski na tescie to dla nas wielkie szczeście!!!! trzymam za Was!!!

gatto mi gin po samoistnym poronieniu mówił żeby odczekać 3 miesiące (bo takie jest postępowanie) ale jak zaraz po pierwszej @ zajdę to nic się nie stanie i dał zielona światełko. Więc ja po pierwszej @ rozpoczełam przytulaniki ;) Nie ma na co czekać. LAta lecą i zawsze są jakieś inne priorytety. Dla mnie priorytetem jest URODZIĆ ZDROWE DZIECKO. Chrzanie problemy w pracy! Oby zdrowie było, miłość męża i rodziny - czego chcieć więcej .... Tak więc do dzieła i czekam na wieści od Ciebie o 2 kreskach na teście!!!

aniak idz do gin i porozmawiaj z nim. Dobrze że się "doszkoliłaś" ;) będziesz mogła bardziej świadomie z nim podyskutować. Daj znać jak było na wizycie.

Ostatnia edycja:
Mzc, tak sie wlasnie pewnie zabierzemy do tych boboseksow :P

Zycze dwoch krech!!!!!!!
Masz racje, chrzan drugorzedne rzeczy!! Aby do przodu. Wiosna idzie!! :tak:

Gatto witaj szkoda że w takich okolicznościach i zapalam
[*]

danutaski jeszcze z 2 tygodnie i już będzie II trymestr :)
Ani@k jednak zamiast pełnej werwy nachodzi taki nastrój że nic tylko płakać i leżeć

ewelka za dużo nie licz na mnie raczej na @@@

Kruszka gratulacje :-)

Witam dziewczyny
Kruszka gratulacje,Super ciesze sie z toba!!!!!!!!!!!!!!!!
Gatto ja mialam robiona bete tydzien w tydzien po lyzeczkowaniu i dopiero 9 tyg po zabiegu wyszla mi ujemna no ale i tak musialam miec robiony drugi zabieg.Ale jak czytalam u niektorych kobiet tak to sie przedluza nie ze wzgledu ze cos tam w srodku pozostalo ale poprostu bo tak jest
Danutaski widzisz moze cos w tym jest ze im wiecej objaw ciazowych tym ciaza silniejsza.Ja nie mialam zadnych objaw oprocz czestego siku i widzisz jak to sie skonczylo.Wiec zycze aby wszystko pomyslnie przelecialo a juz niedlugo koniec pierwszego trymestru wiec pojdzie z gorki.

Dziewczyny a ja dzisiaj po wizycie kontrolnej,i pierwszy raz od ponad 3 miesiecy uslyszalam cos pozytywnego.Lekarz powiedzial ze macica bardzo ladnie wyglada.Mam mala cyste ale mialam juz pare razy i sie zawsze sama wchlonela.Teraz mam brac tabletki trzy miesiace aby sie endometrium ladnie odbudowalo i jak skoncze tab mam przyjsc na kontrole.Boze pierwszy raz sie troche uspokoilam.A moj M czekal caly czas pod telefonem az zadzwonie co i jak.Zeby te nastepne miesiace szybko przelecialy

Kruszko gratulacje

Gatto przykro mi z powodu Twojego Aniołka:-(
Danutaski troszkę zazdroszcze takich typowych objawów;-)ciazowych.

Ja dziś była na powtórnej cytologii lekarz starał sie mnie pocieszyc. Teraz czekam i zobaczymy co dalej.

reklama
Karo uff..ale miło usłyszeć że wszystko w pożądku!!!
Lopop ale też po każdej burzy swieci słońce :tak:
Mzc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kaso &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry