• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No hej kobietki;)
Danatuski bedzie dobrze zła karta musi sie odwrócić... trzymam kciuki za WAS!!!
A co do anemii to mój Misio też niestety ma... co dajecie swoim dzieciom bo mój dostawł actiferol, kwas foliowy i nic a teraz ma ferrum lek, kwas i wit. b zobaczymy jak bedzie.... ale u niego długo sie utrzymuje ta niedokrwistość, a od kiedy Wasze dziewczynki ją mają???
kochajaca mamo ja też jestem na bieżąco z forum mimo ze sie na razie nie staram czuje sie przywiazana do niego...:) no i jestem ciekawa co u naszych staraczek za wszystkie trzyumam kciuki&&&&&&

reklama
Cześć

Izka-trzymam kciuki.

Ewcik- ja mam z włosami tak samo.Zawsze mi sie wydaje,ze inna fryzura to będzie właśnie ta.A przeważnie fryzjer ma całkiem inna wizję niż ja.

Martoocha-piękne imiona wybraliście.Jedną Stellę znam-fajna dziewczyna. Jest jeszcze takie podobne imię -Estella , bardzo mi się podoba.

Wikama-dzielną masz córeczkę.To miłego wieczoru życzę.

My planujemy się starać ale jak nam wyjdzie to nie wiem bo Mój w weekend wyjeżdża matury sprawdzać a właśnie wtedy spodziewam się owu. Może się uda.

Ale tak na marginesie to stwierdzam,ze Mój to musi mieć komfortowe warunki do boboseksów. Wczoraj już żeśmy spontanicznie zaczęli staranka a tu Mój mówi :" no nie mogę,muszę tego komara utłuc" I kapciem rzucał w komara,który niedaleko urzędował.Bardzo romantyczna sytuacja:-D:-D:-D:-D.Już kiedyś tak robił.

Witajcie :-)
dawno mnie tu nie było... obowiązki przy mojej małej córeczce absolutnie mnie pochłaniają... czasem jeszcze na kwietniówkach się poudzielam ale też nie tak wiele...

Zapominajko, Nanu GRATULACJE! bardzo się cieszę, że macie już swoje maleństwa przy sobie - życzę wielu radości macierzyństwa! śliczne te wasze dziewczynki

suwaczki tutaj zasuwają :-D ciesza nowe ciaze (magda88) i pieknie rosnace brzuszki :-)

u nas czas pedzi nieubłaganie - Marysia rosnie pieknie, ma juz dwa miesiace, pieknie podnosi główke i smieje sie choc jeszcze cicho... czasem daje nam popalić, ale trafił mi się raczej mało kłopotliwy egzemplarz... dzis ze smutkim stwierdzilam ze juz nie pamietam jej tygodniowej czy ruszającego się brzucha... trzeba koniecznie fotografować, nagrywać utrwalać czas... :-)

teraz szykujemy się do kolejnej ogromnej zmiany w naszym życiu - czeka nas przeprowadzka :-)to ostatnie dwa miesiące w tym mieszkaniu - moje china home przechodzi do legendy...

pozdrawiam!

ach Martoocha - piekne imiona! ciesze sie ze bedziesz miec córeczke

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry