• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej kochane,

u nas też dziś upalnie.. ale nie narzekamy, nie narzekamy
laugh.gif
mimo, że puchnę już bardzo.. byliśmy na spacerze i strasznie mi się brzuch spinał, ledwo szłam..

jutro planuję iść do Zusu bo tak śmieszne pieniądze mi przelali, że już nie wiem, o co kaman...

izka też bym chciała wcześniej urodzić,ale nauczona poprzednim doświadczeniem, nastawiam się na termin albo i dalej..

reklama
Iza od 36tc juz mozesz mezowego gnebic ;-) z tymi krotkimi szyjkami to bywa tak, ze zyrafy szybciej sie skracaja w koncowce niz te krotkie zagrozone ;-) ale nie ryzykuj i te 2,5 tygodnia to jeszcze wytrzymasz ;-)
Wujka olac, szkoda nerwow a watpie zeby sie przejal co ludzie o nim mowia... wiec nie ma co sobie glowy nim zawracac. Jak chce akt zgonu to niech sobie przyjedzie i zaplaci, bo z urzedu daja 3 kopie reszte trzeba odplatnie zalatwiac. Miejmy nadzieje, ze nasze dzieci nie beda przedkladac dobr materialnych nad milosc i sentyment do matki... bo w calej tej historii to ten aspekt jest najsmutniejszy i szczescie w nieszczesciu, ze babcia tego nie widzi i nie slyszy.

Wikama ja z Tomkiem to chodzilam boso jak bylo za goraco;-)

Izuś ja mojego tez jak dorwę to bedą iskry lecieć :):):)! W ciazy to mu daruje, bo waże teraz wiecej od niego i jakbym na nim siadla to mogłabym chlopu coś popsuć :/! A jeszcze będzie mi potrzebny ;)!

Ewcik to moja stopa:

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 60
wikamuś ja na szczęście jeszcze do tego stadium nie doszłam, ale z Marcelkiem moje nogi wyglądały podobnie.. woda mi po porodzie przez 2 tyg schodziła, po każdej nocy łóżko było tak mocne, że prześcieradło można było wykręcać!

łosz kurnaaa Wikama no to popuchłaś :/ ja na szczęście nic (tfu tfu) jedynie palce mi czasem delikatnie spuchną, ale wieczorem puszczają więc mogę spokojnie obrączkę jeszcze nosić :) mam w tel jakiś program asysten ciążowy się nazywa i na tamten tydzień miałam opis " Twoje nogi wyglądają pewnie jak balerony zwieńczone parówkami" i mój eM ciągle chodzi i pyta kiedy będę miała balerony :-p a z Tobą widzę nie jest tak źle skoro paznokietki jeszcze wymalowane, no chyba, że to ta koleżanka od pazurków malowała :-)

Myszka noooo zamierzam od początku lipca korzystać z "uroków" ciąży :-) mam tylko nadzieję, że bede mogła i mąż nie będzie się bał haha

wstawać śpiochyyyyyyyyyyyyy :-) normalnie łeb mi pęka, w nocy aż mi niedobrze z bólu było..
no a w ogóle to proszę o kciukasy bo o 15stej wizyta u ginka, sprawdzimy podwozie i może znowu wysępię jakieś skierowanie na usg, żeby kontrolować tę główkę Igorka :)

Michalina gratulacje!!! Super wieści! Może już teraz będzie u nas dobrze :) w sumie to juz daleko doszłyśmy :)
Izka oczywiście &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Wikama już mało czasu zostału :) niedługo Twoja opuchlizna będzie tylko wspomnieniem ;)

hello :-)

ja z rana zawiozłam Marcepanka do żłoba, potem pojechałam do zusu wyjaśnić, a co chodzi z tymi zasiłkami.. potem skoczyłam do mamy i do Biedro-kupiłam pysznego arbuzka, są w promocji 1,69zl ;-)

wstawać śpiochyyyyyyyyyyyyy :-) normalnie łeb mi pęka, w nocy aż mi niedobrze z bólu było..
no a w ogóle to proszę o kciukasy bo o 15stej wizyta u ginka, sprawdzimy podwozie i może znowu wysępię jakieś skierowanie na usg, żeby kontrolować tę główkę Igorka :)

kochana, kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&& ja wizytuję jutro

Cześć dziewczyny;
Wikama współczuję z całego serca. Opuchlizna okropna...

Mnie jakieś przeziębienie dopadło i ledwo siedzę, a jeszcze czekają mnie zakupy i spacer z 2 agentów...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry