• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Martosia rownież gratuluje udanej wizyty! I z tego co rozumiem to podpatrzylas co tam Stella wyprawia ;)! Życzę samych tak udanych wizyt ! Moja Lila tez była tak ulozona wiec za niedługo pewnie i Stelcia strzeli obrocik :)! Swoją drogą to dla Maluszków musi byc dziwne uczucie jak tak ok 3 miesiące siedzą głową w dół a poźniej nosi sie je głową do góry... Pewnie myślą sobie, że świat stanął na głowie :):):)! Ja w domku mam w miarę chłodno! Zasłaniam rano rolety i tak sie nie nagrzewa, ale w takie upalne dni zawsze sie źle czułam, jakbym młotem w łeb dostała, taka otumaniona chodzę, a ze teraz jestem bardzo duża i środek ciężkości mi sie zmienił to muszę momentami sie czegoś łapać żeby sie nie wywalić... Jeszcze rano jest w miarę ale im poźniej tym gorzej! Co do wizyt to teraz mam 24.06 sprawdzeniu podwozia, 27.06 anestezjolog sprawdzi pompkę i 3.07 mam sie stawić do szpitala. Chyba ze szybciej Lilianka sobie zażyczy ewakuację z tego ciasnego domku ;)!

Izuś śliczny brzunio i życzenia jedyne w swoim rodzaju :)! Chwila relaksu nam sie należy - to prawda! Nawet całe dnie!

Dla mnie to jakaś abstrakcja ze za dwa i pól tygodnia przytule Lilę! Tak teraz mi ten czas zasuwa... Ach... Szkoda, że tak nie zasuwał od początku ;/!

reklama
Martuś teraz dopiero diczytałam, gratki wizyty!! mała na pewno za niedługo zawiśnie jak nietoperz i będzie Cię bombardować nozkami po żebrach :-)

Wikama ajjj 2,5 tyg jak to pięknie brzmi!!!! :-):-)

Ewcik kciukasy za jutrzejszą wizytę &&&&&&

Marcela, michalina co tam u Was? jak samopoczucie?

Myszka, Gatto, Karo, Zapo.. mamuski pokazcie swoje pociechy :-)

Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt, prawidlowych szyjek i szczęśliwych maluchów :)
Izka
dziękuję :) u mnie samopoczucie dobrze. Jak łapię jakiegoś doła to włączam sobie nagranie z ostatniego usg, żeby popatrzeć na malucha i wraca nadzieja, że może sobie tam rosnie dalej spokojnie :)
Szkoda, że nie ma takiego podręcznego, domowego usg :) chyba pomysle nad patentem ;)

oj rozumiem Cię marcela :)
Ja na szczęście dziś mam wizytę u gin (po prenatalnym) i na pewno znów zobaczę szkraba :)
Jak chodzę po sklepach to tak strasznie mam ochotę kupić coś dla malucha, ale ciągle boję się zapeszyć... a przecież już 12 tydzień, badania wyszły dobrze - więc już musi być dobrze, a ja nadal się boję....

wikama jak super , że już tak niedługo będzies ze swoją kruszynką!!!!! cudownie!!!! mi czas tak wolnooo leci....

hej kochane :biggrin2:

upał nieziemski, oddychać się nie da.. dokończyłam prasowanie, które wczoraj zaczełam-w sumie 6 worów ubranek :szok: mówię do M, że absolutnie niech nikt nie waży się nam jakiś ciuszków kupić :-D
teraz padam na pysk, siedzę tylko w staniku i gatkach, a dosłownie ociekam potem

Edit:
Ewcik- nie przejmuj się, dostaniesz więcej cukierków i będziesz jak nowa ;) To bardzo częste że morfologia się sypie pod koniec III trymestru.. organizm jest wycieńczony i rozregulowany..pracuje na 2 osoby.. Masz jakiegoś dobrego internistę?

kochana, internista do doopy, już nawet nie pamiętam, kiedy byłam u tej lekarki

Ewcik ja hemoglobine i hematokryt też dobrych nie miałam.. zaczęłam brać sorbifer durules i o dziwo nie mam po nim jakoś zaparć, szału nie ma, ale tragedii też nie :-p i wyniki mam teraz czaaaad, hemoglobina nawet zmieściła się w normie, ledwo ledwo, ale przeszła granice :-) i naprawdę dużo podskoczyła, więc zapytaj może o to, da Ci receptę.

nasza ukochana ciocia ma dzisiaj urodziny (mieszka we Francji wiec nie bylo jak podjechac zlozyc zyczenia osobiscie) i zrobiliśmy jej z mężem zdjęcie i napisalismy zyczenia od naszej trójcy :-)
Zobacz załącznik 566696

Izuś śliczna "kartka urodzinowa" :-D
a sorbifer brałam po porodzie, ile on teraz kosztuje?

wikama ja dziś weszłam na wagę i doszłam do wniosku, że chyba źle widzę:confused2: niestety, czekam, aż mnie dziś ginka zbeszta.. muszę zmienić sposób odżywiania, bo jak tak dalej pójdzie, to będę mieć więcej na + niż przy Marcelku

michalina &&&&&&& za wizytkę

zapo dużo zdrówka!

o 13 mam wizytę, ciekawe, ile mała waży, bo brzuch mi baaardzo urósł

Ewcik kciukasy zacisnięte &&&&&&&&&&&&! A co do wagi to nie powinna zbesztać! Kurcze, niektóre kobitki tyją dużo a inne mniej! Jakbyśmy miały mało stresów to jeszcze jakimiś pierdulkami msmy sie przejmować! :*

Michalina rownież kciuki za wizyte!!!! Daj znać po co Maluszek ciekawego robił! Mi tez na początku czas leciał wolno i to bardzo a teraz zasuwa.... Jeszcze troszkę i jak poczujesz ruchy to i zakupy sie zaczną i wielkie przygotowania i zobaczysz czas leci bardzo szybko!

Zapominajko zdroweczka!!!!

Milego dnia !!!

Izuś śliczna "kartka urodzinowa" :-D
a sorbifer brałam po porodzie, ile on teraz kosztuje?

zależy od apteki, ale płace tak w granicach 30-33 zł, sie wściekli z cenami..

kurde laski no idzie się załamać, czemu dla dziewczynek jest tyle malutkich rzeczy cudnych coooo??!! to nie fair!! weszłam tak z marszu do sklepu i całyyyyy wieszak cudnych maluśkich sukieneczek tak do 3 miesięcy a dla chłopca co? NIC!!

Izka masz rację! Ostatnio weszłam do sklepu, a dla dziewczynek cały dział (na okres 0-3 mies)! A dla chłopców kilka wieszaków i to takie sobie rzeczy... same body, jakieś pajacyki i wszystko...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry