Zapo aleee cudaki!! jejuu no śliczności oboje są
Martus jak Cię coś niepokoi to lepiej jechać sprawdzić i być spokojniejsza
Ewelka super, że wyniki się poprawiły!! a żelazo hmm może spróbuj jakimiś domowymi sposobami je podnieść, nie wiem co tam hmm buraczki, jakieś barszczyki czy cuś
Kasiulek spokooojnie,k zarodka może jeszcze nie być!! a co do torbielek, też miałam i się wchłonęła.. z tego co pamiętam kilka dziewczyn też miało i teraz mają piękne dzieciaczki, a po torbielkach nie było później nawet śladu
Malgonia kciuki za owu!!! uda sie!!
Wikama ale cudo!!! i super, że malutka przybiera już na wadze, a karmisz tylko piersia czy dokarmiasz mm? teraz pomalutku sie ogarniajcie i wyrobicie sobie rytm

ee ejak 3 razy tylko sie budzi to full wypas, oby jej się nie odmieniło
Nanu super niuńka!! a wyniki hmm oby tylko się poprawiły, trzymamy mocno kciuki &&& zobaczysz, że to tylko drobna infekcja, wezmie leki i bedzie cacy!
Kochajaca mamo ale fajna parka!! Fajnie, że synus dogaduje się z młodszą siostra, trzeba od początku nad tym pracować, bo później faktycznie może być ciężko z tolerancja..
a ja po wizycie hmm młody narazie nie chce wychodzic :/ wszystko pozamykane kurnaaaa, brzuch mi tak twardnieje, że w samochodzie jechałam w rozlozonym fotelu, bo mam brzuch doslownie pod żebrami!! i kazde twardnienie mam wrażenie, że te żebra chce mi połamać :/ miałam ochote sama je sobie wyrwać..
musze zrobić w pon morfologie mjeszcze raz i crp i próby wątrobowe, bo te leukocyty znowu urosły i neutrofile nosz kurna jak nie urok to sraczka..