Zapominajko Malutka jest przesłodka

piękna Dama

pozdrawiam
A u nas troche lepiej z tymi wynikami morfologia podskoczyła chociaz jeszcze dwa wskaźniki wg lekarki mogłyby być wyższe, ale oi tak jest dobrze (przypominam ze wcale nie dawałam Małemu lekarstw bo chyba ma na jakiś skłądnik uczulenie

) teraz znowu powtórzyłąm badania po msc od ostatnich i w poniedziałek sie okaże czy coś sie polepszyło....

to z dobrych wieści ale nie może być zbyt kolorowo i przy polepszonej morfologii strasznie spadło nam żelazo nie pamiętam dokłądnie bo oczywiście wyników do reki mi nie dała ale załużmy że sotatnim razem oscylowało w granicach 98 (co było na granicach normy) a teraz wynosi niecałe 28!!!! mam nadzieje ze samo przejdzie i sie wyrówna ni cholery nie wiem jaka może być tego przyczyna... jak tylko dostane te ostatnie wyniki to jade prywatnie do lekarza bo ta moja to jakas zawieszona jest... eh zeby tak trafic na kogos kompetentnego...
eska (*) dla Twoich szkrabów trzymam kcikuki za Twoje staranka i wszystkich pozostałych dziewczyn... sama pamietam jak strasznie boli i rozczarowuje kolejny nieudany cykl... jestem myślami z Wami...;-)
my korzystlismy z testów owulacyjnych i w naszym wypadku bardzi sie przydały a jak była owu to kochaliśmy sie nawet dwa razy dziennie,,,, a co

chc=ociaz gin faktycznie mówilła ze lepiej co dwa dni

jak widac nie ma reguły

pozdrawiam cieplutko miłego dnia
martocha laseczka jesteś jak sie patrzy...

acha mój Maleńki wązy już 11 kg i ma 84 cm

:L)

buźka:-)