• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Cześć kochane;
ja cierpię na brak czasu.
Matylda zakochana w starszym bracie. No i nauczyła się złościć wczoraj :-D Po prostu kobietka mała.

Troszkę nas :-)
998134_677316578950600_1067447065_n.jpg 945928_673355616013363_643210317_n.jpg 936762_649797498369175_39470204_n.jpg

Martoocha śliczny brzusio!

Załączniki

• 998134_677316578950600_1067447065_n.jpg
    998134_677316578950600_1067447065_n.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 70
  • 945928_673355616013363_643210317_n.jpg
    945928_673355616013363_643210317_n.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 65
  • 936762_649797498369175_39470204_n.jpg
    936762_649797498369175_39470204_n.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 55
Trzymamy kciukasy za Ciebie Myszko i za Izkę.
Z tym worem będziesz miała przynajmniej spokój na zawsze..

Co do mnie to chyba dziś pójdę na kontrolę. Ten brzuch mnie ciągnie od dołu, brzuszek mi się stawia co jakiś czas- nie chcę się stresować.. Co prawda nie dzieje się tak non stop- ale się dzieje a się nie działo- O! Czekam tylko aż mój ginek odpisze na sms.

Zapominajko- Dzieci to Ty masz po prostu urocze!

Ostatnia edycja:
Zapominajko Malutka jest przesłodka:-D piękna Dama;) pozdrawiam
A u nas troche lepiej z tymi wynikami morfologia podskoczyła chociaz jeszcze dwa wskaźniki wg lekarki mogłyby być wyższe, ale oi tak jest dobrze (przypominam ze wcale nie dawałam Małemu lekarstw bo chyba ma na jakiś skłądnik uczulenie:)) teraz znowu powtórzyłąm badania po msc od ostatnich i w poniedziałek sie okaże czy coś sie polepszyło....;) to z dobrych wieści ale nie może być zbyt kolorowo i przy polepszonej morfologii strasznie spadło nam żelazo nie pamiętam dokłądnie bo oczywiście wyników do reki mi nie dała ale załużmy że sotatnim razem oscylowało w granicach 98 (co było na granicach normy) a teraz wynosi niecałe 28!!!! mam nadzieje ze samo przejdzie i sie wyrówna ni cholery nie wiem jaka może być tego przyczyna... jak tylko dostane te ostatnie wyniki to jade prywatnie do lekarza bo ta moja to jakas zawieszona jest... eh zeby tak trafic na kogos kompetentnego...
eska (*) dla Twoich szkrabów trzymam kcikuki za Twoje staranka i wszystkich pozostałych dziewczyn... sama pamietam jak strasznie boli i rozczarowuje kolejny nieudany cykl... jestem myślami z Wami...;-)
my korzystlismy z testów owulacyjnych i w naszym wypadku bardzi sie przydały a jak była owu to kochaliśmy sie nawet dwa razy dziennie,,,, a co;) chc=ociaz gin faktycznie mówilła ze lepiej co dwa dni;) jak widac nie ma reguły;)
pozdrawiam cieplutko miłego dnia
martocha laseczka jesteś jak sie patrzy...:)
acha mój Maleńki wązy już 11 kg i ma 84 cm:):L):) buźka:-)

Izka i ja trzymam kciuki!!:-)

dziewczyny byłam dziś na wizycie u gina i średnie wiadomości
unhappy.gif
to mój 5t1d ciąży, jest pęcherzyk o średnicy 13mm, jest ciałko żółte ale zarodka nie ma jeszcze:( niby powiedział, że może tak być, że to wczesna ciąża po prostu. Druga sprawa, wydawało mi się, że stan zapalny się nie rozkręcił, bo pieczenie ustało, ale jednak jest,niby niewielki,ale jest i dostałam leki. No i mam torbiel na jajniku, lekarz powiedział, że całkiem konkretną bo o średnicy 63mm
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
powiedział, że z reguły torbiele się wchłaniają, ale to na początku drugiego trymestru, a póki co moja jest większa od macicy. Niewiadomo czy rośnie czy nie, za 2 tygodnie mam iść na wizytę. Jakoś mi smutno po tych wszystkich informacjach...
unhappy.gif

kasiulek nie martw sie to jest jeszcze bardzo wczesnie spokojnie sam gin. powiedzial ze tak moze byc ze zarodka jeszcze nie ma... nie smuć sie - bedzie dobrze;) a co do torbieli to pewnie zaraz dziewczyny Ci napisza bo niektore tez mialy i wchlanialy im sie same takze nie ma co sie zalamywac - niestety tylko trzeba czekac a wiadomo jakie to trudne zwlaszcza w naszej sytuacji.... przytulam cieplutko;)

Ja miałam USG 5 tydzien i 4 dni i jeszcze nie było widać zarodka- więc spoko maroko ;) Poszłam po 2 tygodniach i już serduszko biło:tak: (7 tydz + 5 dni).
Co do torbieli to one w ogóle zazwyczaj się wchłaniają. A macica jeszcze mała i dzidzi mała więc jej ta torbielka nie przeszkadza w ogóle- więc na prawdę nie ma co się martwić na zapas.
Powiem Ci że tak naprawdę to powinnam pogratulować :) Teścik pozytywny,Masz piękny pęcherzyk w macicy (czyli nie pozamaciczna).. wiesz ile to już szczęścia? :))

Co do mnie to dziś wizyty nie będzie, bo nie ma ginka. Jakby napięcia wróciły to pojadę na IP i tyle.. Teraz nic się nie dzieje od rana..

reklama
Dzięki dziewczyny, ja już się poryczałam z tego wszystkiego, to może przez hormony.. martOocha, wiem jakie to szczęście, tak długo na nie czekaliśmy...dlatego teraz tyle strachu. Ginek przepisał mi na te zapalenie globulki Macmiror complex, ale czytam o nich na necie i jedni piszą, że nie można ich brać na początku ciąży bo szkodzą, inni że można ale ostrożnie i sama już nie wiem co robić:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry