• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
heh no niestety coś za coś już mi ginka powiedziała że ta ciąża będzie wysokiego ryzyka, także albo rybki albo akwarium :-)ja się zakuwam na 9 miechów:-D w kaftan

reklama
Hej!

Martocha brzusio cudny!!!

Eska u mnie owu za jakieś sześć dni. ale też nie mam ochoty robić przerw.

Ewik też tak miałam. Dwa tygodnie mega objawów ciążących (łącznie z "metalem" w ustach i rzygankiem ostatniego dnia) a potem regularnie w terminie @.

Dzień dobry :) Skoro o staraczkach mowa to i ja się melduję :)

Magda, Izka, Martoocha - wszystkie macie cudne brzuszki!!
Izka ty z tym rozpakowywaniem jeszcze chwilę poczekaj! Byłam dziś u gina i kazał nam działać bo pęcherzyk gotowy..więc Twój brzuchol prawie za 2 tyg.może być dla mnie :)))

A ma któraś z was info co tam u Wikamy i Lilki?

Martus slicznie Ci ten brzucholek rośnie :-)

Martus, Eska ehhh po ciąży będziemy jak wtórne dziewice :-p my w całej ciąży może z 3 razy się sexiliśmy ehhh kiedy to było.. a tak mówią, że w ciąży fajnie bo nie trzeba uważać, no to mamy zonka :-p:-p

Suana ja to bym chciała jeszcze z tydzień wytrzymać i później zeby mały wychodził, ale to że ja chce to nie znaczy, że mnie posłucha haha więc będzie mój brzuszek i Ewcik do odebrania, ona jest kilka dni za mna :-) chętni obie oddamy :-)'

kciuki za staraczki &&&&
no i fluidki póki jeszcze mam ~~~~~~~~~~~~~~~~

heheh Izka dokładnie ;))) potem poprosimy Drzyzgę o odcinek pt " Wtórne dziewice" :-) i pojedziemy XDDD
łapię fluidki bo dziś u nas okropnie zimno jak zaległam w łóżku tak mi się nawet wstać nie chce, praca mnie do szału doprowadza ja chce na L4 z powrotem XDDD

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry