• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Myszko jutro mam wizytę, badania robiłam we wtorek. Sama wywnioskowałam, że zaczyna się anemia - hemoglobina 11,4 a norma 12-16; hematokryt 33, a norma 37-47. Niby nieduże odchylenia, ale moja przyjaciółka też zaczynała z tego poziomu, a potem było tylko gorzej. Zaczęłam jeść więcej produktów z żelazem, łączyć je z wit C, a nie wapniem. Jutro pewnie dostanę też coś do łykania. Mam jeszcze neutrofile 73, a norma do 70, ale nie wiem o co w tym chodzi. No i ciężar właściwy moczu 1,012, a norma 1,015-1,030.

reklama
Izuś, Ewcik gratulacje życie nabiera wiekszego sensu;):):)
Malutek jest przesliczny a włoski ma boskie ucałeuj go od nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

images

Niestety was nie doczytam, jestem jeszcze w szpitalu i ledwo sie ruszam ale mam jyz syncia u boku!!! Jest cudowny, wymarzony i tylko nasz!! Niestety porod latwy nie byl, zakonczyl sie cieciem cesarskim po 21 h od odplyniecia wod, ja odlatywalam a polozne i anestezjolog panikowali juz o malego. aa i nie wiem czy wiecie ale Ewcik urodzila corcie w ten sam dzien co ja :D
A oto Igorek

GRATULUJĘ KOCHANA!!!
Ogromne gratulacje dla Ciebie oraz dla Ewcik!
Szkoda że tak długo Cię przetrzymali przed cesarka.. właśnie tego się najbardziej boję- strach o maluszka przy przedłużającym się porodzie-ale to jeszcze troszkę:-p.

Synek przecudny! śliczne włoski ma! czekamy na wiecej fotek aby zobaczyć dokładnie buziaczka!
Daj znać jak tylko wyjdziecie do domu..
Dzielna z Ciebie kobitka!

Izka Ewcik ogromne gratulacje!!!!!!

Twoj Igor jest cudny, az mi sie przypomnial moj po porodzie, tez mial duzo czarnych wloskow- jest przeeeeslooodkii:-D

Nanulka. chce powiedziec, od razu widac jak sie rozni chlopaczek od dziewuszki- taka delikatna, piekna krolewna ach:rofl2:

Mysia Twoj chlop jak dab haha, jakie ma lapeczki slodkie-no bedzie wysoki i bedzie sie zdrowo Ci chowal:-)-( moj syn cos w stylu Twoich, bo ma juz 190 cm i 46 nr buta!)

U mnie leci byle do wtorku( mam usg) - bo tak sie umowilam, na dzien przed wizyta u specjalisty, zeby sie nie stresowac i staram sie myslec pozytywnie caly czas :tak:

pozdrawiam Was wszystkie i 3 mam za wizyty i staraczki:-))))))

Ostatnia edycja:
Magdus to u mnie w dniu wypisu ze szpitala teraz co bylam (hemoglobiny mialam 10,1 (norma 12.0-16.0) za malo o minimum 2 i hematokryt 30 przy normie 36.0-48.0

Suana nowe wiesci w sprawie mieszkania... za dwa tygodnie juz sie przeprowadzamy, dzwonili dzis rano ze wszystko juz gotowe i w poniedzialek wtorek mamy isc do biura podpisac umowe :-)

Myszko- SUPER! :) teraz dobry czas na przeprowadzkę..bo jest ciepło i słonecznie:tak:.

Magda 88- jak wizyta?

U mnie morfologia wyszła super, hemoglob. 11,5- ale to małe odstepstwo od normy, + Toxo ujemna :) (bardzo się nią martwiłam..bardzo uwazalam, ale wiadomo..)

ZAMÓWIŁAM w związku z tym wózek :)) będzie w pierwszej połowie września!
Od wczoraj pozwoliłam sobie na rozpoczęcie zakupów..

reklama
Suana nowe wiesci w sprawie mieszkania... za dwa tygodnie juz sie przeprowadzamy, dzwonili dzis rano ze wszystko juz gotowe i w poniedzialek wtorek mamy isc do biura podpisac umowe :-)
super wiesci!!! w koncu bedzie wiecej miejsca :tak:
Od wczoraj pozwoliłam sobie na rozpoczęcie zakupów..
no! najwyzsza pora!! :tak::-D

Pytanie do mam: Jak dlugo uzywalyscie przewijaka? ja mam taki nakladany na lozeczko i mam wrazenie, ze jak mloda zostawie na sekunde to mi sie przekreci i spadnie:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry