• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Izka, Ewcik gratulacje!!!! Igorek prześliczny! Bardzo się cieszę, że szczęśliwie macie maluszki przy sobie :)

Eska &&&& A kiedy się @ (nie) spodziewasz?

Dorcia to witamy w nowym cyklu? Głowa do góry i działamy! Ja odebrałam dziś testy owu, i w tym cyklu będę się wspomagać wiesiołkiem, może coś pomoże?

Myszko Twój Paul też przesłodziak. Bardzo się cieszę, że u Was tak fajnie. A przerowadziliście się już?

Michalina bardzo ładne imię wybraliście :)

A apropos imienia...Wikama gdzie nam się podziała?

Magda a jak Ty się czujesz? Już połowa za Tobą :)

Danutaski dzięki za wskazówki :)

Ostatnia edycja:
Suana czuję się już lepiej i coraz częściej zdarzają się dni bez dolegliwości, chociaż wciąż muszę siedzieć na zwolnieniu. 1,5 tyg temu nie miałam siły wstać,żeby coś zjeść, chodziłam tylko do toalety. Jak mąż wrócił z pracy, to mnie dopiero nakarmił :) Miesiąc temu pojawiły się bakterie w moczu, wyleczyłam antybiotykiem i witaminkami, więc zniknęły, ale pojawiła się anemia! Jak nie urok to sraczka :) Najważniejsze, że Zosia ma się dobrze, ja jakoś wytrzymam te 4,5 miesiąca. A Ty jak się czujesz? Trzymam za Ciebie kciuki kochana! :*

reklama
Magdus a dostalas zelazo do lykania?? z anemia nie ma zartow, mnie teraz po porodzie hemoglobina spadla:-(

Suana jeszcze nie :-( musimy czekac az odesla pismo z jednego urzedu do drugiego... i wtedy ten drugi urzad wyda nam klucze. Mamy sezon urlopowy i duzo ludzi nie ma w pracy...ale gosc obiecal nam ze najpozniej 1 wrzesnia... zobaczymy jak im to pojdzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry