• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzięki babeczki :D
Myszka teraz ja też startowałam z 81 kg... mam nadzieję, że po porodzie schidnę dużo... w sumie mam zamiar dojść do wagi sprzed 3 lat : 60 kg.

I tak, to już prawie połowa ciąży.... czas leciiii.... przecież Ty dopiero co rodziłaś....

marcela to dobrze, że jest ok. Ja mam 14 sierpnia połówkowe.
A masz jakieś zdjęcie malucha??

reklama
Madzia na pierwsza kapiel zrobilismy mu dosc ciepla wode (miala okolo 37°) uniknelismy szoku termicznego i maly sie nie wystraszyl;-), a teraz marudzi jak trzeba wychodzic z wanny :-D
Starszy syn "nie mial czasu" nakrecic dluzej (z kims tam gadal na skypie i mu sie spieszylo;-)) a maly dopiero szukal odpowiedniej pozycji do porzadnego pluskania ;-)
Ogolnie maluszek nas rozpieszcza:-) chodzi spac o 21:30 i spi do 7:30, a wczoraj ja wstalam przed 6-ta a maly... o 8:50 :-D

myszko- mnie przyrost nie straszny- ja lubię sport i jestem pewna że jakoś się ogarnę po wszystkim.
Najwazniejsze aby malutkiej było wygodnie:tak:.
A wczoraj ze Stellą byłyśmy na imprezie do 2:30! Co ktoś przykładał rękę aby zobaczyć brzuszek to ją kąpała:-p.Dziś kolejna impreza (urodziny taty). Znów będę 90% czasu siedzieć-ale przynajmniej fajnie jest wyjść z domu

myszko- Twój synek jest przesłodki! super że tak lubi wodę! może warto to wykorzystać w niedalekiej przyszłości w zacząć go uczyć pływać? Może to kolejny M. Phelps ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry