• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dziewczyny nie gadac tyle po nocach tylko dzialac ;-)

a my wlasnie wrocilismy z IP maly zlapal kleszcza... i po kapieli i karmieniu oczywiscie co??? biegiem na IP zeby go wyjeli. Byl malutki i ledwo co zdarzyl wbic sie jedna noga, ale teraz obserwowac trzeba bardzo uwaznie.

Mika ja sie kapie z malym, potem masujemy sie balsamem to kazdy paproszek sie zauwazy;-) a czekac do rana nie mialam zamiaru, bo gdyby sie cos rozwinelo w zyciu bym sama sobie nie wybaczyla ze niezareagowalam jak tylko spostrzeglam ;-)
A tak maly mial wieczorno-nocny spacerek i gadal do wszystkiego co widzial :-D

Martoos wlasnie nawet w parku nie bylismy... ot spacer po ulicy i przez taki duzy plac zabaw... i szczerze nie wiem gdzie mogl sie na niego rzucic:-(

zlapalam malego z figa :-D

DSCF0513[1].jpg

Załączniki

• DSCF0513[1].jpg
    DSCF0513[1].jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 69
Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny
niedoczytam was bo akurat wczoraj wieczorem wrocilismy z drugiego urlopu,bylo super.Mala tez bardzo dobrze wszystko zniosla.Doczytalam tylko ze Izka i Ewcik urodzily w ten sam dzien.Takze dziewczyny wielkie gratulacje dla was i widzialam Izka twojego Igorka,wyglada przeslicznie,ma wiecej wloskow niz Emily do tej pory(jakos slabo jej wloski rosna)
A to nasz plywak w Polsce z tatusiem i kuzynemP1010453.jpg a to juz nad morzemP1010530.jpgP1010552.jpg

Załączniki

• P1010453.jpg
    P1010453.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 72
  • P1010530.jpg
    P1010530.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 79
  • P1010552.jpg
    P1010552.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 82
ewikewik a kiedy ty masz mieć- oczywiście nie mieć - termin@???

Ja już czuje,że mam pozamiatane czuje, że @ nadchodzi cały dzień dziś ryczę:-(

Malgonia gdzie jesteś halo????

Dziewczyny ale macie śliczne bobasy ja bym normalnie oddała wszystko, żeby takiego mieć, śliczne kruszynki

Ostatnia edycja:
Mika uwierz mi, że chluśnie z Ciebie równo, mi się tak rozkręcała 3 dni lekkim plamieniem własnie, a potem poleciało, że fiks........Mika musi się nam udać choć czasem mam już takie myślenie, że żałuję że reset nie można wcisnąć

test dziś rano na minusie,jutro mam termin @ także trzeba będzie znowu wypatrywać światełka nadziei w przyszłym miesiącu

także chyba jedyna nadzieja w ewikewik

Staraczki co tam u was bo coś zniknęłyście????

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry