• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A mi się zbliża owulka a mój mąż sobie wyjeżdża. Wrrrrr Tak myślę że w środę powinna być owulacja, plemniki powinny przeżyć od wczoraj wieczorem,ale cholera je wie. A w dodatku w taki upał zupełnie nie mam ochoty na przytulanki. Testy owulacyjne powinny już ciemniec a tu nic. chyba ten cykl będzie stracony.

Ostatnia edycja:
ewikewik ja już też puchnę brzuch mnie nawala na @ także chyba na to wyjdzie,że żadnej w lipcu nie wyszło - a szkoda - także proponuje Wam dziewczynki terapię grupową no cóż zrobimy, ja to jeszcze chyba psychiatrę odwiedzę bo moje urojenia były grube....
ewikewik patrz im to dobrze znowu się starają, a my czekamy aż nas krew zaleje i szlag trafi, bo my na końcu, a i jeszcze Mika też jest w tej sytuacji oczekiwania - Także "było nas 3":)
Suana miło Cię widzieć
Malgonia Ciebie oczywiście też weź kurde korek wsadź albo męża zamknij w klatce

Eska u mnie cykle dłuuugie bo zazwyczaj około 34 dni więc przez to długo muszę na owu czekać :( I mniej mam cykli w roku. Ale poprzednie dwa cykle miałam na clo więc w tym testy owu zacznę robić wcześniej. Niemiłosiernie mi się ten czas dłuży!

He he he Eska, no cóż , plemniki to sprytne komóreczki, niejednego i niejedną zaskoczyły. Jeśli silne, powinny sobie poradzic, dostały wiesiołka, nóżki zaciśnięte, nie wstawałam do rana, mogły sobie w spokoju podążać gdzie trzeba :) . No zobaczymy. Jakby co to będzie celowane na dziewczynkę :)

Eska, Ewka, w Was nadzieja, no bo przecież żeby nie było żadnej fasolki z listy? Nie może być. Liczę , że Wam się jednak uda. Niejedna miała bóle jak na @ a okazało się, że @ nie przylazła. Tak wiec kciuki zaciśniete, dajcie znac jak sytuacja.
Wznawiamy listę kiedy kto testuje? Bo już się pogubiłam.
Dopisywać się Staraczki:

Malgonia - @ 19.08

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry