• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ewik :) a jakie ja w ostatnim cyklu miałam nudności! I zawroty głowy, dziwnie przeszły po @
U mnie szanse maleją. Miała być owulka a tu ciągle przed. Wiem że plemniki mogą żyć długo, ale przeciętnie 2-3 dni. I to przeciętnie zmniejsza moje szanse. Staraczki jak macie problem ze sluzem- sięgnijcie po wiesiolka, ja mam Oeparol i że tak powiem zalewa mnie.
Ciągle się śmieje- jakie to wszystko wszystko romantyczne :)
Ewik -nasze motto: póki nie ma @ szansa jest! Tak więc &&&&&&&&&&&&&
Eska a Ty?

ewikewik to idziemy:)))skąd jesteś bo muszę wziąć poprawkę na drogę:P
Malgonia cisza jak na razie hormony buzują dziś ma nadejść @..................
leż do góry pupą:-)może jest jakiś hero z mocnym mieczem

Czesc laseczki :) nawet nie próbuje Was nadrobić bo od kilku dni nie ma na to szans..
U nas całkiem nieźle, Igorek w domu jest całkiem inny niż w szpitalu. Myślę, że tam nie chciał mi w ogóle jeść, bo ja byłam strasznie zdenerwowana bo wiecznie mi coś wychodziło, jak nie krwiak, to badania młodego coś nie tak i tak w kółko.. w domu nawet wcina cyca, w nocy dokarmiamy go ok 2 razy butlą bo mi chyba nie dojada i musiałabym karmić co godzinę :) A tak to nie jest źle (odpukać tfu tfuuuu)
Ze mną tak see, wczoraj pojechałam na SOR bo strasznie boli mnie rana a dopiero jutro idę na wyciągnięcie szwów, wysłali mnie do chirurga, czekałam ponad godzinę w kolejce i co? nikt mnie nie przyjał.. co innego jakbym była pewnie nawalona to od razu, bo śmierdziało tam jak w gorzelni :/ mam wrażenie, że pod plastrem zrobił mi się guzek i straaasznie ciągnie, z łózka pomaga mi wstać mąż bo sama nie dam rady :/ ledwo chodzę.. a dzisiaj czeka nas wyprawa zeby załatwić macierzyński i zgłosić małego do przychodni..
Nie życzę jeszcze nierozpakowanym cc.. coś okropnego, albo mój organizm taki słaby, że nie może sobie z tym poradzić :/

Eska- akysz akysz. Widzę że nie tylko mi na koniec cyklu buzuja hormony, wkurza mnie wtedy wszystko. Ale w ciąży też chodziłam wkurzona i rozstrojona emocjonalnie.
Więc jeszcze raz akysz małpiszonie!

Izunia strasznie Ci wspolczuje tych przejsc, niech sie rana w miare szybko wygoi:*

Dziewczyny hormony hormonami ale chyba najwieksze jazdy to robi nam nasza podswiadomosc ;-) ja rowniez mialam wszelkie objawy ciazowe w straconych cyklach... a jak zaszlam nie bylo zupelnie nic poza brakiem @ :-D
Glowy do gory przyjdzie czas na kazda, a u nas jakos tak minimum dwojkami sie zaciaza wiec glowa do gory, piers do przodu i do dziela :-)

A u nas powoli wielkie pakowanie, klucze juz mamy, umowa podpisana... czekamy tylko na samochod i wioooo :-D

Iza a czemu Ty po cc masz nadal palster??? mnie jak następnego dnia zdjęli w szpitalu opatrunek tak nie kazali niczym zasłąniać żeby się szybciej goiło, tylko octenisept i koniec a szwy jak wszystkie dziewczyny w szpitalu miałam rozpuszczalne... Ty tak nie masz??

Eska póki @ nie ma to ja trzymam kciuki!!

A do psychiatry to i ja z wami pójdę bo u mnie @ już była a mdli mnie nadal :) No chyba, że zamiast do psychiatry do gastrologa powinnam się wybrać ;)

Izka kurcze trzymam kciuki, żebyś szybciutko doszła do siebie! Na bliznę polecam plastry sutricon - 2 ginki mi je polecały. Tanie niestety nie są ale naprawdę warto! Moja blizna po tych plastrach jest prawie w ogóle niewidoczna- ma kolor taki jak skóra i zrobiła się bardzo płaska.

Myszko wrzuć fotki jak już się urządzicie :)

Pewnie, że szkoda...
Eska, na terapię to się musimy w centralnej Polsce umawiać i reszta forumowiczek też będzie miała najbliżej. Mieszkam na przeciwległym krańcu do Ciebie. To sobie pojeździmy, a co!

reklama
a dokładnie wiecie co ja się dziś wkurzyłam, i biorę urlop i wyjeżdżam przed siebie muszę odpocząć ;)) więc wracam z pracy i pakuje siebie, starego i jedziemy chyba w stronę Itali i niech się dzieje co chce..........
Dziewczyny dzięki za kciuki i umawiamy się na terapie grupową w centralnej Polsce, więc Mika szukaj psychiatry XDDDD:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry