• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja to Wam powiem co się wydarzy bo małpy nie widać ale pewnie franca zaatakuje z zaskoczenia....
Malgonia trzymam kciuki
Mika zaczyna się poporodowy Dżihad nospę sobie kup ale dobrze bo przynajmniej już wiesz na czym stoisz w sensie, że wraca wszystko do normy
Suana do roboty'
Neta a Ty się relaksuj na maxa co by owoc powstał tego wyjazdu:-)

Ewikewik jak to przeczytałam to uśmiałam się do łez hahahhahahahah u mnie to samo też mi poprawiłaś humor nie jestem sama hahahhaah :-) aż stary z pokoju zapytał co mi się dzieje XDDDD

Ostatnia edycja:
ewikewik oj ciezko jest pozniej tez , ten lek w ciazy....

ja mialam dzisiaj wizyte u specjalisty, obejrzal usg i wyniki bety HCG
(juz 124000!) i powiedzial,z usg wynika, ze plamienie jest poza macica, moze z szyjki macicy i ze wszystko wyglada
dobrze na razie , ze beta pieknie rosnie, ze pecherzyk sliczny i owalny itp. pierdulki , ale nawet mi tam nie zajrzal, bo powiedzial, ze nie ma takiej potrzeby na razie(??) widac na usg i dal mi skierowanie na usg przyszly pt, juz bedzie ok 9 tydz i kazal sie oszczedzac, zero sexu, ale do pracy powiedzial, ze moge chodzic.
ja dalej znajduje po dwie malutkie brazowo- bezowe plamki dziennie...

tak was czytam i sobie mysle....to jest tak, ze wyczekujemy tych II jak zbawienia.....ale duzej ulgi pozniej to nie ma po naszych przejsciach....
ciagle sie martwisz...
starasz sie byc spokojna, ale...sprawdzasz biust...lecisz do lazienki i zagladasz....wslu****esz sie w swoje cialo praktycznie non stop!
ach tak fajnie by bylo pstryknac i juz po 30 tygodniu chociaz byc :sorry2:
czytam Was kobietki kochane codziennie, ale do pisania cos mam lenia:baffled:- w ogole to mam strasznego lenia i spaca chodze:sorry2:
myszka, karo piekne dzieciaczki, zdrowiutkie:-), dobrze, ze myszko szybko zauwazylas kleszcza!

buziaki posylam i dalej 3 mam &&&&& za staraczki, ale za mnie tez 3 majcie&&&&&&& ok?

Ostatnia edycja:
OZila trzymamy trzymamy super,że wszystko w porząsiu :-)beta piękna, w Twoich słowach jest 100 % racji, a pstryk się nie da zrobić.....
Mika to wymodlił co;-)
Ewikewik jest k****sko ciężko ale co trzeba iść dalej do przodu i nie oglądać się za siebie....

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie zaciążone i te czekające na II
A'propos. Dziś, dzień przed @ machnełam teścik. Jeszcze takiego wyraźnego, mocno wybarwionego nie miałam. Więc ujrzałam na nim mega wyraźnie, z całą jego kolorową mocą, że ciąży nie ma. Super. Eska, jakie ja mam objawy ciążowe to szał! Coś mnie zakłuje, zaboli, zaswędzi - to pewnie TO! Może razem na terapię w kierunku ciąż urojonych pójdziemy? :ninja2:
A tak poza tym - miłego dnia życzę, drogie panie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry