• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziękuję, trzymam kciuki za nas wszystkie.
Wczoraj rozmawialam długo z mężem i doszliśmy do tego, że zaczniemy już teraz się starac, mamy zielone światło, a ja chyba nie chce już czekać.

witaj Jenny :-)
przykro mi z powodu Twoich strat :-( ale musisz wierzyc, ze bedzie lepiej... bo bedzie :-)
Zycze duzo przyjemnosci przy majstrowaniu i trzymam kciuki coby szybko sie udalo &&&&&&&&

Ewik to wredna @:-( ale pewnie teraz we wrzesniu posypia sie tesciory jak grzybki ;-)

Marcela kiedy te 20 tygodni zlecialo??

my wczoraj dalismy malemu jabluszko z bananem...az sie trzasl do niego i buzke otwieral na widok lyzeczki :-D

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy :)

Jenny witaj, tutaj naprawdę poczujesz się lepiej, no i oczywiście trzymamy kciuki za starania && oby pprzyjemne i efektowne :-)

Ewik ehhh no szkoda, ale wierze, że kolejny cykl nie będzie stracony!!! Może też jakiś urlop Wam się przyda? a przede wszystkim dla Waszej psychiki :)

Eska udanego wypadu :-) a gdzie się wybieracie?

Marcela ale u Ciebie zleciało :szok: jak się w ogóle czujesz?

Martuś a Ty jak tam? dajesz rade w upały z brzuszkiem?

a ja byłam dzisiaj na ściągnięciu szwów, dobrze, że trafiłam na znajomego lekarza. Wyciągnął szwy i co? u mnie nie obejdzie się przecie bez niespodzianek, okazało się, że sa dwa krwiaki, jeden mały a drugi dość sporawy.. powiedział, że może pęknąć i zacząć się sączyć taka czarna wydzielina żeby nie panikować tylko wtedy podjechac na IP.. wyszłam z gabinetu zrobiłam pare kroków i czuje, że mi płynie po nogach!!! krwiak pękł.. masakra ile krwi!! szybka akcja w gabinecie, mył mnie lekarz i wołał szybko pielęgniarkę tak kapało.. laski w kolejce zrobiły wielkie oczy jak wchodziłam do drzwi haha wycinął mi tego krwiaczka, ale powiedział , że może jeszcze coś z niego polecieć, jutro mam podjechać na kontrolę. Ale powiem Wam, że jeszcze nigdy nie jechałam samochodem bez majtek ( bo poszły do kosza) i na wycieraczce żeby fotela krwią nie ubrudzić :-p cał spodnie i koszulka we krwi też do kosza ehhh

Helol babki.
Izka lomatulu!! A to mialas przejscia!! Swoja droga to sie usmialam jak sobie ciebie wyobrazilam bez majtek na wycieraczce;) wiem, ze mialas portki haha ale jakos tak mi sie wyobrazilo;) sooorki:)
Czesc Jenny! To bardzo fajny i szczesliwy watek:)
Ewik no jasny ciasny! Szkoda:(
Myszka twoj synus juz taki duzy! Filmik z wanny super!!
Za staraczki nieustanne &&&&&&

Izka- co za historia! nigdy o czyms takim nie słyszałam... Dobrze że przytrafiło Ci się to u lekarza a nie w domu..
A ja siedzę zamknięta w domu..żaluzje opuszczone i wiatrak działa na maksa.. tak korzystam z tegorocznego lata;-).

Gatto- jak Twoja malutka?

My tez siedzimy w domu bo ukrop na maksa. Gattinka jest marudna przez to goraco, choc jak wlaczam klime to zdecydowanie jej sie poprawia:) jest juz super kumata i nie wolno jej spuscic z oka bo kombinuje;)

reklama
cześć dziewczyny alleluja wszystko u mnie gra i za miesiąc zaczynamy staranka odstawiłam już te cholerne leki , które mi przeszkadzały w zajściu oczywiście pod kontrolą lekarza je odstawiłam , no i co jeszcze kilka badań i wizyta ostatnia no i do dzieła także postaram się wczytywać co tam u Was i jak tam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry