Dzięki dziewczyny za słowa otuchy
Jenny witaj, tutaj naprawdę poczujesz się lepiej, no i oczywiście trzymamy kciuki za starania && oby pprzyjemne i efektowne :-)
Ewik ehhh no szkoda, ale wierze, że kolejny cykl nie będzie stracony!!! Może też jakiś urlop Wam się przyda? a przede wszystkim dla Waszej psychiki
Eska udanego wypadu :-) a gdzie się wybieracie?
Marcela ale u Ciebie zleciało

jak się w ogóle czujesz?
Martuś a Ty jak tam? dajesz rade w upały z brzuszkiem?
a ja byłam dzisiaj na ściągnięciu szwów, dobrze, że trafiłam na znajomego lekarza. Wyciągnął szwy i co? u mnie nie obejdzie się przecie bez niespodzianek, okazało się, że sa dwa krwiaki, jeden mały a drugi dość sporawy.. powiedział, że może pęknąć i zacząć się sączyć taka czarna wydzielina żeby nie panikować tylko wtedy podjechac na IP.. wyszłam z gabinetu zrobiłam pare kroków i czuje, że mi płynie po nogach!!! krwiak pękł.. masakra ile krwi!! szybka akcja w gabinecie, mył mnie lekarz i wołał szybko pielęgniarkę tak kapało.. laski w kolejce zrobiły wielkie oczy jak wchodziłam do drzwi haha wycinął mi tego krwiaczka, ale powiedział , że może jeszcze coś z niego polecieć, jutro mam podjechać na kontrolę. Ale powiem Wam, że jeszcze nigdy nie jechałam samochodem bez majtek ( bo poszły do kosza) i na wycieraczce żeby fotela krwią nie ubrudzić

cał spodnie i koszulka we krwi też do kosza ehhh