• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Jenny witaj! witamy z otwartymi ramionami, chociaż wolałybyśmy , abyś nie musiała tu dołączać.

Izka - masakra normalnie! Ale już prawie dobrze? Jejku, jakiś horror jak opisałaś, wyobrażam sobie minę tych na poczekalni i lekarza.

A ja do Was z pytaniem. Bo już zgłupiałam. Czy którąś zawiodły testy owulacyjne. No bo cholerka w tym cyklu są ciągle ujemne, z rozpaczy robię już o każdej porze dnia i do bani. Ujemne. Ale jest to nowa seria, poprzednio miałam takie z allegro niebieskie, wszystko się zgadzało z aptecznymi, wychodziły jak trzeba. Teraz dostałam serię zieloną (od tego samego sprzedającego) i czyżby były wadliwe? Czy ze mną coś nie tak? Myslałam, ze nie mam owulacji, ale dziś był skok temperatury i zgłupiałam. Czas się zgadza - wczoraj był 13 dzień cyklu, nigdy później nie miałam, śluz był i jest , ale tak długo to chyba po wiesiołku, dzisiaj już nie biorę. No cholerka zgłupiałam. A zależy mi , bo musiały wystarczyć przytulanka z poniedziałku, mój mężulek wyjechał i jak wróci będzie po ptokach. Zobaczymy jak tempka dalej, oby to były wadliwe testy a nie ja. To jak tam? Którąś zawiodły testy?

reklama
witaj Jenny!!!
Ja jestem tu rzadko, ale potwierdzam - mega sympatyczny wątek :DDDDDDDDDDDD

Izka bidulko, Ty to masz te przeżycia.....
marcela, martocha - pogłaszczcie dzieciaczki :)
Ja ledwo zyje, brzuch mi wyskoczyl w ciagu 2 tygodni i ugniata wszystkoooooo.... bleeeee

Staraczki kochane najgorsze upały za nami - do roboty się brać :D Mało nas brzuchatych tu, trzeba nam towarzystwa dotrzymać!!!!!!!!

ja się biorę do roboty od września , czy są może jakieś staraczki na wrzesień lub już starające się ? bo jestem do tyłu trochę ;)

Malgonia wiec zycze ci, zeby testy sie mylily:-p

Kobietka pewnie, ze sa staraczki! Tylko przez upaly im kondycja siadla;-)

Ja juz wysiadam...moje biedne dziecko razem ze mna..te upaly mnie dobily totalnie. Nie lubie juz cieplych krajow! :laugh2:

no nie dziwię się w ogóle ,że przy takich upałach kondycja siada :p
u mnie już chłodniej ,ale też już miałam dość mimo to wczoraj z M trenowaliśmy ostro przed starankami jeszcze ten cykl z gumkami ,a potem już bez o jej ,ale będzie radocha :D

reklama
Jenny witaj wsród nas ;) i oczywiście od razu sciskam &&&&&&&&, żeby wszystko jak najszybciej sie udało ;)
myszko niby jeszcze tyle przede mną ale z drugiej strony to juz 21 tyg ;) oby tak dalej. Niech jeszcze równe 4 mies Maly posiedzi w brzuszku ;)
martus po raz kolejny powtórzę, ze Twoje motto jest najlepsze na świecie ;) cierpliwość i małe kroczki ;) spokoju ciagle sie uczę ;)
Izka ja czuje sie dobrze, dziękuje ;) czasem troche panikuje ale pracuje nad tym. Tylko widzę, ze u Ciebie niekończąca sie "przygoda". Mam nadzieje, ze teraz bedzie juz dobrze. Ale akcja z wycieraczką - rewelacja ;) nie ma to jak kreatywność ;) a jak Igorek sie czuje?
Michalina mi tez w ciagu ostatnich dwóch tyg wyskoczył brzuch. Obcy jeszcze nie zauważają ciąży - albo udają ;) np w tramwaju... ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry