• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mika ja poszłam od razu na L4 poczatki są najważniejsze pamiętaj:) dlatego uciekaj z roboty jeszcze jak masz czynniki szkodliwe dla zdrowia to już w ogóle bez 2 zdań :)***

Ewikewik widzisz co się dzieje musi być dobrze:)

Dziewczyny u mnie dzień okropny, moja szefowa nawet na mnie nie spojrzała - a wie co się stało, wróciłam po 2 miesiącach jakby nigdy nic :-(kobieta jest straszna, nie chcę od niej współczucia ale ... zero zainteresowania jak się czuję itp...siedziałam od 8-18 :-(
Promyk nadziei rozbłysł kiedy zadzwonili do mnie z innej pracy (odezwali się na moją rekrutację) i oby coś z tego wyszło - tak bardzo bym chciała żeby chociaż końcówka roku była dla mnie słoneczna...

Tak się cieszę Waszymi ciążami :tak: wywołujecie uśmiech na twarzy !!!

Ostatnia edycja:
Maga a kij jej w oko mam nadzieję że niedługo jej bedziesz mogła trzasnąć drzwiami trzymam za to kciuki, nie wiem czemu kobieta dla drugiej kobiety potrafi być taka wredna jeszcze w takiej sytuacji...

Cześć

Skopiowałam ta piękną ,kolorową listę bo muszę się na niej przenieść na dóóół

Neta - termin niechcianej @: 30 wrzesień 2013
Pietrucha - termin niechcianej@: ok. 3 października 2013
Małgonia - termin niechcianej @: 8 pażdziernik 2013
Mika.k- termin niechcianej @: 08-10 październik 2013
Celta - termin niechcianej @: ok.20 październik 2013
Ewikewik - termin niechcianej @: 19-22.10 2013
Agaawa - termin niechcianej @: 24.10.2013
Kobietka - termin niechcianej @: 27 październik 2013
Joaro -termin niechcianej @: 28 październik 2013
Suana - termin niechcianej @: 27-29 październik 2013
Fuma_Foch -termin niechcianej @ ok.30 października 2013

Mika- to już mozna gratulować? Gratuluję.

Pietrucha - trzymam kciuki za ładną betkę.

Jak widzę od Martoochy nie ma jeszcze wieści?

Maqa-tez miałam koszmarną szefową kiedyś.Ale może i lepiej,że nic nie powiedziała niż by miała strzelić coś głupiego?Trzymam kciuki,żebyś dostała ta pracę,która chcesz.

Mika gratulacje!!! :-D

Maqa mnie w pracy nie było miesiąc: najpierw 2 tyg zwolnienia po łyżeczkowaniu, potem ślub i 2 tyg urlopu na podróż poślubną. Szef był wyrozumiały, ale skłamałam mu, że miałam inny zabieg ginekologiczny. Nie chciałam by szef wiedział, że staram się o dziecko. Jednakże po powrocie do pracy okazało się, że szef miesiąc czasu żył ze świadomością, że jestem w ciąży, bo na zwolnieniu była taka informacja zawarta! Musiałam się tłumaczyć, że owszem faktycznie byłam w ciąży, ale już nie jestem:(

Posłuchałam Waszej rady i umówiłam się do ginekologa. Za 3 tyg mam wizytę.

Michalina - też bym chciała jedno dziecko po drugim;) nie mam jeszcze dziecka, więc może nie wiem co mówię:P ale zobaczymy jak będzie jak będę miała chociaż jedno, czy starczy sił na drugie.

Mika no betka super.Teraz moze pojutrze zobaczyc czy przyrasta i tylko sie cieszyc.:-)Ja mialam w 42dc betke 30,wiesz jaki to byl dla mnie stres
Pietrucha czekam na jutrzejszy wynik betki ktory wiem ze bedzie ladny:-)
Maku87 idz lepiej do lekarza i bedziesz wiedziala na czym stoisz,u mnie po 2 miesiacach okazalo sie ze zle mnie wyczyscili i musialam byc drugi raz lyzeczkowana,niechce sie straszyc czy cos tylko po prostu sprawdzenie niezaszkodzi a mnie uratowalo zycie,bo moglo dojsc do zatrucia a ja bym stracila macice
Maga przykro mi ze masz taka szefowa,ale oby ci sie postrzescilo i juz niedlugo niebedziesz musiala tej wiedzmy ogladac

Moja kruszyna sie zdrzemnela dzisiaj o 19 na 15min a teraz mi spac niechce a tak chodzi zawsze o 20 spac.Bawi sie na macie na calego.

reklama
My już po wizycie :) Zosia ma się dobrze i wg USG waży już 1720g! Przytyła ok 700g przez 3 tyg i lekarz powiedział,że jak tak dalej pójdzie to możliwe, że będzie potrzebne cc :/ Ale okaże się pod koniec listopada. Jest też duże prawdopodobieństwo, że urodzi się szybciej, bo wg wymiarów zawsze była tydzień do przodu, ale dzisiaj już jest 2 tyg :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry