• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Madzia Zosieńka nam wyrasta ostro i super:))

Mika wszystko zależy od zagnieżdżenia także chill pill:))

Maku to jest nas kilka z chrapką 1 po 2 :))

Karo pozdrawiam Cię serdecznie

Fuma Foch aby teraz sama lista z 2 kreskami była :)*

magda ale Zosia już jest dużo :D na kiedy masz termin z miesiaczki??
Ja będę Wiktorie ważyła za tydzień we wtorek.
A pozatym w te wagi ja nie wierzę, teraz moja koleżanka rodziła, powiedzieli że z USG waży 4 kg!!!!!! Urodził się chłopak 3,5 k :D więc zobacz jaka różnica :)

mika Ty przestań panikować!!! Ja dzień po spodziewanej @ miałam ok 100, a dwa dni później ok 280. I co? I Wikusia już wielka w brzuszku jest :)

wrocilismy z usg uspokojeni :) widzielismy swojego rozrabiake ;) szacunkowa waga 1503 g, jest o tydz wiekszy nuz wynika z om ale tak bylo za kazdym razem, generalnue wszystko ok ;) strasznie sie ucieszylam! I nie wyglada juz jak taki szczurek, tylko jak pyza ;)
magda super wiesci! Duze dzieci nam rosna ;)

Michalina z miesiączki mam na 16.12, a z USG tych początkowych na 10.12. No i wciąż jest do przodu, więc mam nadzieję, że jednak urodzę szybciej niż z miesiączki :) Oczywiście, że z tymi wagami różnie bywa, ale jej kość udowa ma 6,5 cm! Co wskazuje na 33tc i 4d, więc serio może być duża. Mój mąż ma 1,9m i jest sporym facetem, więc może w tatusia idzie?

Marcela
no widzę, że u Ciebie też pięknie idzie :) Jest już główką w dół? Moja Zosia się przewróciła, bo na ostatniej wizycie główkę miała na górze :)

Mika Ty mnie nie strasz! :P

Hej ;:)
Och, dziś dzień dobrych wiadomości;)

magda i marcela - jak super, że już takieeee duże wasze dzieciaki;) Oby tak dalej i wszystko będzie dobrze:*

i u mnie Wynik był dzisiaj już;)
Mika - ;)) nanannanananananana!

IMAG1399.jpg

Załączniki

• IMAG1399.jpg
    IMAG1399.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 80
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć