• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Agaawa &&&&&&&&&&&&&&& i fluidy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!! No i już oczywiście odprawiłam dziki taniec przy ogniu, żeby się udało ;)
goosia za Ciebie też ogromne &&&&&&&&&&&&&7
pietrucha ??????
mika jak Twoje samopoczucie?
bakalia jak miło Cię znowu widzieć! No i jeszcze milej widzieć takie wieści :) Trzymam moc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!! P.s. ja bym poleciała do lab :) bo u mnie sikańce nie wychodziły :) a wynik bety był niepodważalny i był jeszcze tego samego dnia :)

Dziewczynki kolejny miesiąc się zaczął i kolejne wspaniałe wieści się szykują! Ogromniaste &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie staranka!!!

reklama
Hej dziewczyny. Dawno się nie odzywałam ale kibicuję Wam codziennie.

Agawa trzymam kciuki za II po tak owocnych działaniach :)
Mika jak tam u Ciebie, mdłości dają się bardzo we znaki?
Pietrucha jak tam???
Eska ja też codziennie wstaję i sprawdzam, czy nadal mnie piersi bolą ;) Choć Ciebie to już mają prawo przestać :)
Michalina, Marcela, Magda jak tam u Was końcóweczka? Pewnie nie możecie się już doczekać?
Ania trzymam kciuki za wizytę bo to chyba dzisiaj?

A ja chyba ok. W sobotę na zlecenie lekarza razem z badaniami na układ krzepnięcia (wyniki wszystkie prawidłowe) zrobiłam jeszcze betę o rośnie bardzo ładnie. A teraz grzecznie czekam na wizytę za tydzień z nadzieją, że wszystko będzie prawidłowo..

Suana gdzie tam mojej cycki nie odpuszczą bolą jak fiks, w ogóle ja tak źle znoszę ciążę, że to jakiś horror wszystko mnie boli teraz więzadła dają w dupę więc leże plackiem od tygodnia i piernicze wszystko XDDDDD dzidzi najważniejsze a tak już mi sadzi kopańce że szok - uwielbiam to, puszczam bobasowi muzykę najlepiej Mozarta dla dzieci i szarżuje po brzuchu jak dzikie:)))cieszę się, że u Was wszystko ok i badania ok i w ogóle mam nadzieję że się już na tej kawie z bobasami spotkamy:)*

Agawa ja myślę, że jajko dorwane i się przeciska jakiś as namiętnie kciuki trzymam bardzo mocno

Bakalia dokładnie Beta prawdę Ci powie trzymam kciuki:)

Gosiak hmmm jest taka i taka możliwośc także sprawdź betę oczywiście życzę ciąży:)

Galway a co tam u Ciebie???

Marcela 33 gratulejszon;)jak samopoczucie????

Mika buziaki w brzuszek:)))

Dobra Mika powiem Ci prawdę robiłam to samo od początku po dzieńwczorajszy:P moja też rozchylona lekko że czubek palucha włazi i taka od początku ginka mówi że to jest ok:P

niekoniecznie mi trzyma i jest długa także pamiętaj jak będziesz leżała to jest lek na szyjkę i wszystko....ja leże i moja ma 4 cm:) a już jestem po 2 akcjach

Ja mam całą ciążę bardzo zamkniętą szyjkę, a teraz zaczyna się rozwierać. Podobno na opuszek palca. Prześledziłam swoje usg i autentycznie "szparka" robi się większa :P

Eska, Mika a chcecie po łapach dostać? Czego pchacie ręce tam gdzie nie trzeba? Mi lekarka nawet głaskania po brzuchu zabroniła a Wy sobie same badanie przeprowadzacie? Jak chcecie kopniaków, to popatrzcie na 42sek i 57sek. To mój osobisty brzuch Nasz Kochany Synek w 32tc.3gp - YouTube
Eska przynajmniej dopplera Ci nie trzeba. No ja mam właśnie pierwszą@ całkiem szybko przyszła. Nie mogę się doczekać stycznia. Jak tak sobie popatrzyłam na mój brzuchol to zatęskniłam, no i jakoś tak dziwnie będzie nie móc leżeć przez pół ciąży

Co do bety.. dopiero wieczorem mogę podjechać bo teraz nie mam jak się dostać, mąż w pracy z autem. Myślicie że wieczorem mi zrobią tak mniej więcej ok. 19? W laboratorium w szpitalu? Bo prywatne jak dzwoniłam tylko do 17.00 mają czynne..

matko ale ja mam psyche zrytą.. dziś rano jak leżałam i się za brzuch trzymałam i modliłam .. to czułam jakby mi maluszek "pływał" pod palcami.. albo z głodu to było!

reklama
kapuśniak jakoś mnie obrzydza.. ;d blee

dzwoniłam do laboratorium powiedzieli że jeśli chce się upewnić, bądź też martwie się że coś jest nie tak to moge przyjechać chodź lepiej było by rano od 7do 10.00 . no ale nie odmówią ;)) ja za to piekę piernik.. taką mam ochotę na niego ;))

ps. zrobilam test płytkowy.. wyszedł negatywnie.. jeszcze się łudzę.. czekam do 19.00 jak na zbawienie.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry