• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witaj Martka ja badałam i wiem tylko tyle, że za wysoka powoduje problemy z zajściem w ciążę i powoduje poronienia i tyle w tej kwesti dla aniołka
[*].

Pelcia witaj światełko dla Twojego aniołka
[*]

Elka, Ewik łapać te fluidy i do dzieła

Myszko cieszę się, że w końcu się odezwałaś ;)*

Dla reszty buziaki

Martoocha ma rację nie czytaj wujka gogole, Martoocha całuski dla Ciebie i małej

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny...
Martka24 jak czytam co napisałaś to tak jakbym o sobie czytała... tylko u mnie jest problem anatomiczny.
Ja nie mogłam się pogodzić z tym co się stało póki mi lekarz nie wyjaśnił co było powodem. Siedząc miesiąc na zwolnieniu wyłam i jechałam na hydroksyzynie. Bardziej niż utrata tej ciąży bolało mnie to jak zostałam potraktowana przez lekarzy. W sumie oglądało mnie 3. 2 prywatnie jedna państwowo. Nauczyłam się jednego...że cichy i cierpliwy człowiek dostaje po dupie. Teraz idąc nawet do rodzinnego znam swoje prawa . Numer do rzecznika praw pacjenta mam zapisany w telefonie.
MartOocha pierwsze słyszę o tych jajowodach...

Witajcie Aniołkowe Mamusie. (*) dla Waszych aniołków.

Marcela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaka super wiadomość;* Gratulacje jak stąd do Maseczuses;* ;p

Buziaki moje kochane dziewczyny dla wszystkich. Przepraszam, że tak oględnie, ale padam na ryj. Z dojazdami mój pobyt w pracy to 13 h teraz bo ciągnę 2 miany na okrągło...;( No i czekam na @. A może zdarzy się cud i nie nadejdzie..;-)

Marcela gratuluję!!!!!!
..........ale niespodziankę zrobił Igorek ale to wspaniale,że wszystko skończyło sie dobrze teraz wypaczywajcie,dużo zdrówka życzę i buziaki dla Was.....

Przepraszam ale więcej nie dam rady napisać....napiety grafik....dopiero wróciłam do domu od rana padam na twarz....zakupy prezentów zaliczone
:-)
jutro jeszcze do pracy i wooooooooooooooooooooooolne!!!

Buziaki i Wszystkich bardzo ściskam....pa,pa!!!!!!

Marcelka gratulacje!!!!!!!!!! Bardzo się cieszę, ze Igorek już z Wami i to dzień wcześniej :)))))))))))))))))))))))))))))))) Ale powiem CI, ze 2 godz. od skurczy pierwszych do pełnego rozwarcia to strasznieeeee szybko......

To teraz ja zostałam na placu boju z grudniowych porodów :D Mówiłam, ze ostatnia urodzę :))))))

Nowe dziewczyny - witajcie, przepraszam, że nie poświęcę Wam dziś czasu, ale się źle czuję - w sensie chyba przeziębienie mnie złapało i we łbie mi się kreci....

Buziaki Wam przesyłam WSZYSTKIM!!!!!!!!!

MYSZKOOOOO a Ty trzymaj za mnie kciuki teraz jakoś!!!! Jejku jak ten czas szybko zleciał..... i zaraz to ja będę przekazywać brzuszek.....

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja nie wiem czy jutro jeszcze bede miala mozliwosc wejsc wiec na wszelki wypadek juz dzisiaj zycze Wam zdrowych,pododnych Swiat Bozego Narodzenia w rodzinnym gronie i szczesliwego Nowego 2014 roku.Ja bede starala sie zagladac jak najczesciej sie da a zaraz po powrocie sie odezwe.Buziaki dla Was i jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego
Zobacz załącznik 599832Zobacz załącznik 599833

reklama
Wpadam z gratulacjami!!!!
marcela gratuluje Igorka:-)))))

malgoni Tobie tez, 3 mam mocno, bedzie dobrze
;-)

napisalam posta i mi zniknal, zreszta nie pierwszy raz i mnie to vardzo frustruje ostatnio, bo nie mam czau po pare razy pisac! Grrrr

no to teraz michalinka czekamy!!!

Dziewczynki szykujce se na brzuszki,
bo pozniej niedlugo marzec i moj oddaje:tak:

buziakuje wszystkie i lece zakupy swiateczne robic, troche zabiegana jestem
aha, mialam dzisiaj badanie na ta wstretna glukoze ble, ble, ale przezylam!

Nie mam cos czasu ostatnio i jak mi posta kasuje, to sie wkurzam na forum i juz drugi raz nie pisze niestety....., ale jeszcze przed Swietami wpadne z zyczeniami;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry