• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
_pietrucha_ ja slyszalam ze jesli p/c kardiolipidowe wyjda tobie nie pewnie to wtedy sie robi badanie p/c beta-2-Glikoproteinowe. Hmm wiec nie wiem jak to jest... odnosnie innych badan to histeroskopie mialam, chlamydie mialam ale wymaz a tych reszty badan nie.. moze je sobie zrobie no a reszte to umowie sie do poradni albo zrobie sobie je sama... zobacze jeszcze...

reklama
Michalinko gratuluję zimnej krwi. Mnie zamroziło jak to czytałam, ale dobrze, że już dobrze.

Kochane u mnie masakra. Piersi przestały boleć tak z dnia na dzień właśnie dzisiaj, mdłości minęły jak ręką odjął mam przeczucie to najgorsze, że już po wszystkim... Cały czas macam się po podbrzuszu czy twarde,że aż mnie boli ech.. Wizyta dopiero w czwartek. Tak strasznie się boję i przygotowuję się psychicznie już na najgorsze...

karaiwina na pewno wszystko dobrze... wiesz objawy nie musza byc cala ciaze... i biust tez nie boli caly czas... wiadomo ze jak cos czujemy to jest inaczej ale wiesz... moja kolezanka w ogole cala ciaze nie mialam objawow - doslownie nic.. nawet biust jej nie bolal a urodzila zdrowego chlopca...

pietrusia dziękuję za info...dobrze wiedzieć ,że to 100 od łebka za wizytę:eek: bez sensu trochę no ale cóż.....ja też nie lubię tego imienia:-D no to mam już w końcu wybranego lekarza......jeśli chodzi o te badania,które zleciła Ci jeszcze dodatkowo to ja je miałam teraz robione,muszę jeszcze pozbierać wszystkie moje wyniki i mogę się umówić:-).............a na mężu też chcę żeby się skupiła,niech też przebadają go a co!!

karaiwina uspokój się kochana,wiem doskonale co teraz przeżywasz ale nie możesz tak myśleć,że już coś złego się stało,badź silna i myśl pozytywnie a jeśli stresujesz się tak bardzo to może pójdź wczesniej gdzies do lekarza sprawdzić co jest?trzymam kciuki bardzo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i buziak,na pewno wszystko jest ok :tak:

Ostatnia edycja:
Faktycznie dziwne to ze maz musialby tez zaplacic bo wejdzie do gabinetu... ech.. no ale jak maja takie wymogi to trudno... wiec lepiej pierw isc samemu a potem ewentualnie ze swoim.... tez nie lubie tego imienia.... :-)

oj macie racje, że to forum to uzależnienie :) ale jakie miłe :)

karaiwina postaraj się myśleć pozytywnie, wiem, że ciężko ale nerwy teraz nie służą ani Tobie ani maleństwu. Wszystko będzie dobrze. A przecież objawy są różne i nie trwają ciągle - spokojnie kochana.

No własnie ciężaróweczki co u Was? Jak samopoczucia? no i jak Wasze maleńswta? Która idzie teraz pierwsza na usg? Może jakieś fotki zobaczymy :) no i brzuszki byście swoje wrzuciły, bo ja za swoim strasznie tęsknię :) chociaż teraz leży obok :)

staraczki ciągle Wam kibicuję z całych sił! i z niecierpliwością czekam na dwie krechy u każdej w z Was.

A to pozdrowienia od Igorka dla cioć z bb :)

P1100322.jpg

Załączniki

• P1100322.jpg
    P1100322.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 72
Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry