• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Celta Ty się nigdzie nie wybieraj :oo: uwielbiam czytać Twoje wpisy :tak:

Karaiwina dużo zdrowia dla Mamy.

Madziorrek ja też rok się staram. O tą straconą ciążę też prawie rok. Dosyć mam chwilami...

Joaro​ co u Ciebie?

reklama
Karaiwina zdrówka dla mamy.. wspieraj ją teraz bardzo, bo to ogromnie ważne!! Mam nadzieje, ze traficie na dobrego specjalistę i wszystko się uda!!

Marcela ale z Ciebie śliczna mamuśka!!

Madziorek, Neta, zobaczycie, że w tym roku się Wam uda! szkoda, że tak długo Wam nie wychodzi, ale jak się w końcu uda to będzie wieeeelka nagroda :)

Marcela mi położna środowiskowa kazała kupić koper włoski Herbapolu i parzyć słabo i 3 razy dziennie dawać małej po 20 ml, ale nie pomogło.
Od dziś stosujemy Bobotic - to mi poleciła dziewczyna prowadząca szkołę rodzenia, dziś z nią rozmawiałam, ona ma roczną córkę i powiedziała, że te krople są genialne. Pewnie za 2 dni powiem czy działają. Na pewno co mogę powiedzieć po podaniu ich teraz przy karmieniu, spokojnie poszła od razu spać... a to się nie zdarzyło już dawno... zazwyczaj po kapieli, karmieniu o 21 zaczynał się płacz, krzycz, napinanie się, gazu itd.... więc trzymam kciuki za nią, bo płakać mi się chce jak ona nie może spać bo tak jest coś w brzuszku się robi....

A tak w ogóle to śliczna jesteś!!!!! I Igorek też i ma taki sam smoczek jak moja Wiki :))))))))))))))))))))

karawina cieszę się, że wszystko ok. I strasznie mi przykro z powodu mamy, mam nadzieję, że będzie ok, co lekarze mówią????? Co ja mówię - na pewno będzie ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sisiq ja nadal trzymam kciuki , a co, nie tracę nadziei!!!

Marcela my stosujemy Espumisan i super działa, ale koleżanka tez polecała mi Bobotic. Jak przestanie działać to pierwsze to kupię właśnie Bobotic. I tak jak pisze Michalina - najlepszy jest zwykły koper włoski z Herbapolu, te z Hippa etc. to sam cukier, a kopru tam niewiele. W herbatce laktacyjnej właśnie tej firmy miałam 0,1% kopru - żenada! Tylko trzeba pamiętać, żeby właśnie mocno nie zaparzać. Może akurat pomoże? Trzymam kciuki!

No wlasnie nam Espumisan praktycznie nue pomaga. Kupie ten Bobotic chyba i zacznę podawać ten koperek - do tej pory tylko ja go piłam. Dzisiaj było akurat super ale wczoraj i weekend tak sie męczył... A my razem z nim :( a najgorsza ta bezsilność

marcela!!! Śliczna jesteś!!! A synka ubrałaś na granatowo... No ja po prostu nie mogę, mam absolutną słabość do dzieci w granatowych ubrankach :-). Dobrana z Was parka! Aż miło się patrzy....

Madziorrek, dlaczego odwołali Ci IUI??? Tak czy siak nie znaczy to, że cykl jest bez perspektyw. W każdym jest przecież jakaś szansa. Akurat mroźno się zrobiło, wieczory nadal długie, wieczorem grzane winko i pod kołderkę :-D

Agawa, zobaczymy co będzie dalej, póki co nie rozpaczaj. Daj sobie jeszcze jakiś czas, to może być bhcg z zastrzyku, może być od maleńkiego człowieka - póki co nie wiadomo, trzeba czasu. Ściskam mocno!

karaiwina strasznie mi przykro, że u Mamy wykryto nowotwór. Jednak znam coraz więcej ludzi, którym udało się wyjść z tego cało i zdrowo i wierzę, że i u Was tak będzie. Ważne jest właśnie żebyś była przy Mamie i ją wspierała. Trzymam mocno kciuki za nią!
I BARDZO SIĘ CIESZĘ, ŻE Z MALUCHEM WSZYSTKO DOBRZE !!!!!!!
A ja, proszę bardzo - nastawiam dupsko do kopania (tylko porządnie proszę, żeby mi wszystkie głupie myśli uszami wyszły)
moje jest co prawda dużo większe, ale to akurat plus bo wiadomo gdzie trafiać :-D.
Jesteście naprawdę kochane, niezastąpione i niesamowicie cieszę się, że Was mam!!! I tak naprawdę już sobie trochę nie wyobrażam bez Was egzystencji. Całuję Was wszystkie mocno i bardzo dziękuję za ogromne wsparcie jakie mi dajecie. BARDZO.
Ściskam w to mroźne przedpołudnie (uwielbiam taką pogodę.....)

reklama
Moja pobiła dzisiaj rekord - spała do 5 (!!!) :) Oczywiście zanim zasnęła była 21, ale na śpiocha karmienie po 23 i do 5 spokój :) A potem obudziła się o 8.30 :) Oby więcej takich dni!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry