• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
michalinka u mnie mały też ładnie śpi w nocy - pewnie dlatego, że w dzień się umęczy tym brzuszkiem. Ale ja go wybudzam po 3-4 godz, bo rozsadza mi cycki... Za to w dzień potrafi spać czasami po 15-20 min. Ale zdarzają się dni, że spi też po 2 godz. Każde dziecko jest inne i czasem żadne metody nie pomogą. Przyjdzie czas, to Wiki też się przestawi na tryb nocny :)

Michalina jak Zosia zaśnie ok 20-21 to po 23 dostaje butlę na śpiocha. Wiem,że cyca też można dać, bez wybudzania po prostu podać i zaczyna jeść. Ona zazwyczaj pobudkę ma 3.30 - 4.30, dostaje jedzonko + zmiana pieluszki i zasypia.

Marcela, Magda no noo ładnie Wam śpią już te maluchy!
Madzia a jak dajesz butle na spiocha to Ci się nie budzi? my też tak próbowaliśmy, ale było bez różnicy, i tak pobudka była o tej samej godz, niezależnie czy dostał butelkę o 20 czy o 20 i 23 :-p

staraczki jak tam? działacie coś? :-)

buziaki dla WSZYSTKICH :*

popijam radlerka i biorę się dalej za czytanie o moim inspektorze Knutasie :-)

Karaiwina super ze z malenstwem ok, za Mame trzymam kciuki musi byc dobrze!!!!!

Pozdrawiam Laski aktualnie nie mam weny wiec malo pisze ale poprawie sie obiecuje. Sciskam Was mocno i trzymam za kazda &&&& z calego serducha!

No to ja dziś spróbuję dać cyca na śpiocha, a co. Aczkolwiek teraz próbujemy ją uśpić od 20-tej i na razie był cyc znów grany i mam nadzieje, że M. teraz ją porządnie uśpi, bo mnie już kręgosłup od noszenia boli.

Magda, a jakich butelek do karmienia używasz? Bo ja czasami chcę dać z butli moje mleko, zeby ją nauczyć i móc gdzieś wyjść. Mam tommy tippe i teraz kupiłam calm Madeli, ale mi się wydaje, że to mleko leci prosto do gardła i łatwo sie zakrztusić....

agawa pamiętaj póki nie ma @ jest nadzieja!

madziorek
za Ciebie tez trzymam kciuki,doczekasz się Kochana w końcu ,zobaczysz!!!!buziaki

:-)elka i mamuski kochane magda,marcela,michalina,izka buziaki!!!

celta,mika,eska galwaygirl...........nie pamietam wszystkich ale trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Was wszystkie!!!!!

....dobranoc!!!!!

Ostatnia edycja:
Cześć laseczki :-D

Mamuśki mam nadzieję,że kiedyś tez dołączę do rozmów o wstawaniu, karmieniu i przewijaniu mojego dzieciątka :-)

Staraczki trzymam kciuki za Was!!!
Brzuchatki jak tam? Dawno pięknego brzuszka nie widziałam, oprócz Eseczki :-D Wysyłać jakieś foto.

A co do facebooka to też oprócz Eski i Michalinki nie mam reszty!? Wysyłać linki!:-)

U mnie nic, @ nadal nie ma, ciągnie, kłuje mnie codziennie w brzuszku, jajnikach.Sutki mam dalej strasznie tkliwe.
Tak sobie dzis siedziałam podjadajac placki ziemniaczane i od kiedy poroniłam mój
1 cykl trwał 38 dni, później 53, a teraz juz 37 dc i bądź tu człowieku mądry. Jak zawsze
miałam jak w zegarku co równy miesiąc dopóki w ciąże nie zaszłam, więc ja już sama nie wiem
kiedy powinnam dostać @. Temp z dziś 36,7.

POZDRAWIAM♥

reklama
Dziewczyny, niestety juz dostałam plamienia. Ide do kliniki po nowe leki. Buuuu...

mam taka sama nadzieje jak Sysiq, Madziorrek, czy Ania i wszystkie z nas, ze w końcu tez nam sie uda.

Buziaki dla wszystkich.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry