• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ashlee - super wiadomosc :) nareszcie pierwsza zafasoklowana w tym roku... reszta niech sie bierze, bo wysyp sie zaczął :)
Ty trojaczki, Agawa moze tez :) to juz 6 na start :) ale sie porobilo :) Oby tak dalej :) trzymam kciuki :)

Eska - no piekny brzusio :)

U mnie bez nowosci. Pozdrawiam i buziakuje :)

Ashleeeee to ja Agawie wywrózyłam trojaczki a Ty tu nam niespodzianke sprawiłaś!!! Nie ma to jak w nowym roku ruszyć mega z kopyta!!!!!!!!!!!!

To której brzuszek zabrałaś?? Która miała największy?? Ja, Marcela czy Madzia??? :)))))
ESKA Ty seksowana mamuśko!!!!!!! BOSKO WYGLĄDASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja się rozchorowałam, pogoda mnie załatwiła (poszłam wczoraj na spacer bez czapki) i dziś jadę na paracetamolu i osciloococinium (czy jak to tam się pisze...)

A my w ogóle we wtorek byliśmy na sesji z Wiki, wrzucę Wam zdjęcie z KULIS sesji (takie telefonem robiłam w czasie zmieniania scenerii).... a za półtora tygodnia będę miała wszystkie zdjęcia z sesji to się pochwalę dopiero :)))

sesja.jpg

Załączniki

• sesja.jpg
    sesja.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 102
karaiwina aaa no to w takim razie cofam, że jest do wzięcia i gratuluję :) Przegapiłam ostatnio wiele rzeczy w związku z Zochą :P

Eska
jaki duuuży już! Przecież dopiero co zaszłaś w ciążę! Cudnie wyglądasz, wiesz?!

Michalina
cudna fotka! Nie mogę doczekać się ostatecznej wersji. My naszej Zosi wciąż robimy jakieś sesje - to efekt ostatniej :)

IMG_4054.jpgIMG_4065.jpg

Załączniki

• IMG_4054.jpg
    IMG_4054.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 64
  • IMG_4065.jpg
    IMG_4065.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 68
Trojaczki? O mamo :szok::szok::szok::-D:-D:-D GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eska jakie morze? :-) teraz na stałe we Wro, ale fakt wyspiarka ze mnie :cool2:i tęskno mi za tym, cudnie wyglądasz, duży brzuszek, Mikołaj będzie miał chyba worek z prezentami tam :-D

eseczko wyglądasz meeeega super!!!!!! taka szczuplutka i taaaaki brzucholek...swoją drogą aż nie możliwe ,że skóra tak się naciąga:-) a i piesek też milusi,piesek u mojej mamy zawsze szczeka jak słyszy szczekanie w telewizji:-D śmieszne te zwierzaczki

aschlee Ty to już przesadziłaś dziś z nowinami,nie dość,że w ciąży to jeszcze razy trzy?????:szok::-D ale życzę baaaardzo trojaczków,moja siostra miała dwa pęcherzyki na pierwszej wizycie a potem już jeden...lekarz mówił,że często się tak zdarza,że jeden drugiego wchłonie....dziwne to wszystko istna magia,cud......cieszę się bardzo z Twojego szczęścia życzę duuużo zdrówka i baardzo nudnej ciąży:-) i niech rosną Hyzio,Dyzio i Zyzio:-D

michalina ależ ona piękna!!!!!!!! napisz jak się zachowywała podczas sesji czy była spokojna? taka sesja musi być męcząca dla obu stron....ale efekt:-) będziecie mieli wspaniałą pamiątkę,buziaczki dla małej modelki

magda :-)Twoja modeleczka też przecudna,ha a jaka mamuśka pomysłowa

Oj, ja dziś jakoś nie w sosie:baffled:....rozmawiałam dziś z mym lekarzem w piątek 14.02 juz napewno mam histeroskopię o 8.00 rano...chyba dlatego jakoś mi się humor zepsuł,bo zaczęłam myśleć czy to wszystko ma sens??oj....czasem moje zmienne myślenie mnie samą dobija nie dziwię się,że mój mąż wolał wyjść......

Pozdrawiam Was Kochane i cieszę się,że jesteście..

Ostatnia edycja:
Ania jak mąż wychodzi to faktycznie nie ciekawie, ta histeroskopia jest po co? Bo tak naprawdę to nie wiem.
Trzymaj się Aniu !!! Jutro też jest dzień ;-)

reklama
Aschlee :szok::szok::szok::szok: przeogromne gratulacje!!!!! życzę wszystkiego dobrego i cudownych maluchów! będziesz miała fajną gromadkę w domciu :)

Michalinka ale cudneeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! :-) już się nie mogę doczekać efektów sesji!

Madziula a Zośka to modelka o pięknych oczkach :-) sama te zdjęcia jej robisz? extra!!!

Eska ja już Twój brzusio chwaliłam ostatnio, bo to zdjęcie to nie dzisiejsze oszuście :-p daj jakieś świeższe!

Ania no to Ci date histeroskopii dali, heh zamiast romantyczne śniadanko z mężem to zabieg.. buziaki! i główka do góry! też wyjdź z domu, odśwież łepetynkę ;-)

buźki dla wszystkich!! :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry