• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ania - no, powazna decyzja... ale zdrowie najwazniejsze... a jak ma sie byc zdrowym, jak praca denerwuje??? Gratuluje decyzji :) Chyba kazdy ma takie powazne decyzje za soba :) a wtedy tyle mocy przychodzi, ze gory mozna przenosic :) u mnie podobna decyzja wyszla na cos baaardzo pozytywnego... :)

Eska - Ty juz niedlugo w ogole w tyle bedziesz jak Twoj Mikolaj w Twoich ramionach ju bedzie lezal :)

Pietrucha - ale mialas przejscia... normalnie szok... Mam nadzieje, ze mąz Ci to wszystko wynagrodzil z naddatkiem :)
owocnych staranek zycze :) Waga idzie w dół :) super :)

Agawa - zaczna sie wyjazdy, wiecej obowiazkow... kilogramy poleca :) zobaczysz... jeszcze wrocisz do swojego ulubionego rozmiaru :) A dodatkowy angielski zawsze sie przyda...Ja tez chodze :)

Madziorek - bedziemy czekac na info po becie i po USG, daj znac. Trzymam kciuki, ale wiem, ze wszystko bedzie dobrze :)

Ja niedawno wrocilam z angielskiego - tez sie szkole, tylko ze to jest grupa wieczorowa, ktora prowadzi Irlandka. Nawet spoko, tylko troche pozno...
Dziekuje wszystkim za trzymanie kciukow... Trzymajcie dalej prosze, bo strasznie sie boje... nie wiem zupelnie co moge zrobic??? czekac tylko... ehh...

Hehe dzieki dziewczynki! Przymierzylam spodnie narciarskie, zamieściłam sie, ale tak na styk. Nie kupuje nowych, bo szkoda kasy. Ale luźno w gaciach na stoku to mi nie bedzie.

Madziorrek - czekamy jutro na same dobre wieści. &&&&&&

Carollina czuje, ze u Ciebie tez bedzie super. Zobaczysz. Bo ty taka pozytywna jestes, a poza tym my tu na forum czarujemy. Wiec musi być OK!:happy2:

MAdziorek , Carolline &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Was bedzie dobrze!!!! Pozdrawiam Laski i mocno caluje, mysle o Was i za kazda trzymam kciuki &&&& jestem ale weny brak wiec podczytuje i czekam az mnie nawiedzi

Dzięki dziewczyny
;)
madziorek i carolina - &&& rośnijcie pięknie! :*

agawa-
najważniejsze, że się zmieściłaś. A waga po urodzeniu dziecka spadnie sama, teraz mamy inne priorytety!:)
Ewik - ta mutacja wychodzi w panelu trombofilii. W kariotypie wychodzi tylko czy genowo się zgadza, czy nie.

qrwa wcięło mi cały post do wszystkich

Napisze ino Madziorek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ale się wq.......iłam!!!!!!!!!!!! tyle się napisałam wre:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
HEJKA. Beta to 51632. kalkulator beta hcg twierdzi, że przyrost jest za mały, ale przy większych wartościach chyba rośnie wolniej... Tak czy siak to moja ostatnia beta a usg dopiero jutro o 12;( tyyyyle czekania. No to teraz relaksik. mam nadzieje, że u Was wsio dobrze i dziekuje za kciuki;*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry